szerző:
Eduline

Dedikálásokkal, koncertekkel, előadásokkal és persze rengeteg (idén megjelent) könyvvel várják a szervezők az érdeklődőket a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra.

©

Mint minden évben, a kiadók az idén is számos új könyv megjelenését a fesztivál idejére időzítették, hogy itt debütálhassanak. Persze az újdonságok mellett klasszikusokat, ismeretterjesztő és szórakoztató irodalmi műveket is be tudtok majd szerezni.

Mi összegyűjtöttünk pár darabot, amire érdemes lehet lecsapni:

Darvasi László: Az irodalom ellenségei

Darvasi vicces-érdekes-figyelemfelkeltő nyelvhasználata már nem lehet újdonság a gyakorlott olvasók számára. Akik pedig most találkoznának vele először, biztos beleszeretnek.

Gerlóczy Márton: Check-in

Sokszor vetődik fel a kérdés, mennyiben vagyunk mások, mikor más helyen, más kultúrában, más nyelven igyekszünk élni. Ez a könyv frappáns, mégis tanulságos választ ad erre a kérdésre, miközben négy kontinens kultúrájával és lakóival ismerteti meg az olvasót.

László Erika: Kis magyar szépségipar

Az írónő 50 éves, Bella nevű főhősén keresztül mutatja be a plasztikai sebészet, a csaló orvosok, a hiú emberek és az elhibázott műtétek végereményét. Valamennyiben reality, valamennyiben szépirodalom.

Greta May: Egy gyilkos naplója

Azoknak, akik oda voltak a Szex és New Yorkért, és a nyomozós detektívregényeket is szereteik, megszületett a tökéletes könyv. Kicsit divatos, kicsit félelmetes, nagyon olvasmányos.

Szilágyi Zsófia: Az éretlen Kosztolányi

Egy idén megjelent irodalomtörténeti mű, amely Kosztolányi fiatal éveit igyekszik bemutatni. Érdekes és informatív.