Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Jogsit szeretnél? Van egy rossz hírünk

Fogynak az oktatók, vidéken különösen súlyos a helyzet.

Folyamatosan csökken az autósiskolák száma Magyarországon 2012 óta - írja a hvg.hu.

hirdetés
hirdetés

Öt évvel ezelőtt hazánkban 692 olyan vállalkozás működött, melynek fő tevékenysége járművezető-oktatás volt, az idei évre ez a szám 598 darabra csökkent.

Ezzel párhuzamosan az oktatók száma is csökkent.

A helyzet különösen vidéken súlyos, ugyanis az iskoláknak mindössze 64 százaléka működik Budapest és Pest megye határain kívül.

Könnyebb lesz jogsit szerezni? Ilyen feladatok lesznek a forgalmi vizsgán

Változnak a forgalmi vizsga szabályai - de milyen feladatokat kell továbbra is megoldani a vizsgán? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk. Olvastam, hogy változik a forgalmi vizsga. Én jövőre fogok vizsgázni, de nem tudom, így milyen feladatokra számíthatok. A Totalcar írta meg, hogya forgalmi és a rutinvizsga négy évvel ezelőtti összevonása óta az 50 perces vizsgaidőbe nehéz belezsúfolni a rutinfeladatokat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X