szerző:
Eduline

Június 5-én kezdődnek az emelt szintű szóbeli vizsgák, június 16. után pedig a középszintű szóbeli érettségik következnek. Itt találtok kidolgozott tételeket magyarból, matekból és történelemből.

Kidolgozott tételek a YouTube-on

A Nemzedékek Tudása Akadémia YouTube-csatornáján matekból, történelemből és irodalomból is találtok rövid videókat, amelyeken három budapesti gimnázium vezetőtanárának előadása látható.

©

Minden tárgyhoz 10-12 videót készítettek - ezekben összefoglalták a főbb érettségi témaköröket. Az egyes vázlatpontokra kattintva visszamehettek ahhoz a részhez, amelyet szeretnétek még egyszer átismételni.

Letölthető töri- és magyartételek

Húsz kidolgozott töritételt találtok ezen az oldalon - azoknak ajánljuk, akik a középszintű szóbelire készülnek. Érdemes persze összevetni a saját tételsorotokkal, mert nem minden témakört találtok meg itt. Itt pedig irodalomtételeket találtok - érdemes vissza-visszatérni az oldalra, ugyanis a tételek listáját folyamatosan frissítik.

Tételek a Facebookon

A Diákhitel Központ a Facebookon indított előkészítőt irodalomból és történelemből. Itt nem videókból tanulhattok, hanem facebookos timeline-okról. Használat előtt lájkolnotok kell az applikációt.

PuskApp

Ha nincs meg minden tételetek, használhatjátok a PuskAppot. A használatához regisztrálnotok kell az érettségi.com oldalon, ezután kereshettek kidolgozott tételeket, amelyeket el is menthettek a kedvencek közé.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!