szerző:
Eduline

Visszaszámlálás indul: már csak néhány napotok maradt a töriérettségiig. Ha szükségetek van némi gyakorlásra, az eduline és a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek a legfontosabb témaköröket. Itt van az összes próbaérettségi történelemből.

©

Középszint

Középszintű próbaérettségi és megoldás történelemből (1.rész)

Középszintű próbaérettségi és megoldás történelemből (2.rész)

Középszintű próbaérettségi és megoldás történelemből (3.rész)

Emelt szint

Emelt szintű próbaérettségi és megoldás történelemből (1.rész)

Emelt szintű próbaérettségi és megoldás történelemből (2.rész)

Emelt szintű próbaérettségi és megoldás történelemből (3.rész)

Feladatsorok és megoldások az eduline-on

Május 5-én a közép- és emelt szintű magyarvizsgával kezdődik a 2014-es tavaszi érettségi: az első héten az irodalom mellett a matek, a történelem, az angol és a német kerül sorra.

Az eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, iratkozzatok fel hírlevelünkre, vagy lájkoljátok Facebook-oldalunkat. Az érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!