szerző:
Eduline

Közzétette a keddi középszintű matekérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt nézhetitek meg, hány pontot szereztetek.

©

A középszintű matekérettségi feladatsora:

A középszintű matekérettségi hivatalos megoldása:

Matekérettségi: feladatok és megoldások elsőként itt! Tudósítás percről percre

Kedden a közép- és emelt szintű matekvizsgákkal folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon. Az Eduline-on ma is mindent megtaláltok: beszámolunk a legfrissebb hírekről, a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk, és persze az írásbeli után jövünk a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokkal. A matematika érettségi nap támogatását köszönjük a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának.

Itt van az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldása

A közép- után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal. Itt találjátok az értékelési-javítási útmutatót. Az emelt szintű matekérettségi feladatsora: Matematika Érettségi Emelt szintű feladatsor 2018 by eduline.hu on Scribd Az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldása: Matematika Érettségi Emelt szintű javítási útmutató 2018 by eduline.hu on Scribd Kedden a közép- és emelt szintű matekvizsgákkal folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon.