szerző:
Eduline

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. Itt az összes téma, ami előfordulhat az érettségin.

©

Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait. Ha még nem oldottátok meg a korábbi témakörök feladatait, akkor itt az idő, hogy átnézzétek a témákat. 

Folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok a matekérettségiről.

Az első részét, ami az abszolútértékekről és a gyökről szól itt találjátoka másodikat, a  egyenletek, egyenlőtlenségekről itt, a harmadikat a egyszerűsítések, átalakításokról itt találjátok

Így készülhettek fel a matekérettségire gyorsan, témáról témára: abszolútérték, gyök

Több tízezren írják meg a közép- és emelt szintű matekérettségit május 8-án. Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra, esetleg vannak fekete foltok a tananyagban, kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével minden héten három témakört ismételhettek át. 1. rész: abszolútérték, gyök.

Ha további feladatokat kerestek, akkor a negyedik rész feladatait a értelmezési tartomány, értékkészletről itt oldhatjátok megaz ötödiket exponenciális és logaritmikus kifejezésekről itt, a hatodik itt függvényekről találjátok, a hetediket pedig itt nézhetitek meg , a nyolcadikat a kombinatorikáról itt, a kilencediket a koordinátageometriáról pedig itt.

 

Így készülhettek fel a matekérettségire gyorsan, témáról témára: koordinátageometria

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 9. rész: koordinátageometria. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait.

 A tizedik részt a gráokról itt nézhetitek meg, a tizenegyediket a síkgeomertiáról itt, a tizekettediket a sorozatokról itt találjátok, a tizenharmadikat statisztikráról pedig itt oldhatjátok meg. A tizennegyedik részben pedig a számelmélettel foglalkozhattok.

Ilyen feladat mindig van a matekérettségin: gyakoroljatok velünk az írásbelire

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 10. rész: logika, gráfok. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait.

A tizenötödik rész a szöveges feladatokról szól, a tizenhatodik a térgeometriával foglalkozik, a tizenhetedik részben pedig a trigonometriát gyakorolhatjátok. 

 

Készüljetek velünk a matekérettségire: ilyen feladat is lehet az írásbelin

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van még némi gyakorlásra az érettségi előtt, akkor kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével újabb témakört ismételhettek át. 17. rész: trigonometria. A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés