szerző:
Eduline

Vészesen közeleg a matekérettségi - ha szeretnétek még gyakorolni, kövessétek matekérettségi-felkészítő sorozatunkat: a Studium Generale és az Eduline segítségével minden héten három témakört ismételhettek át. 5. rész: exponenciális és logaritmikus kifejezések.

©

A Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének oldalán témakörök szerint találjátok meg az elmúlt évek matekérettségi feladatsorait. Sorozatunk első részét itt, a másodikat itt, a harmadikat itt találjátok. A negyedik rész feladatait itt oldhatjátok meg.

Ma az ötödik témakört ismételhetitek át, gyakorolhatjátok: exponenciális és logaritmikus kifejezések. Nézzétek meg a következő feladatokat - vegyétek elő a négyjegyű függvénytáblázatot, a számológépet, és kezdjétek el megoldani a következő példákat.

null

null

Most ellenőrizzétek, helyesen oldottátok-e meg a példákat, itt találjátok a javítókulcsot:

null

null

Matematikából emelt szinten érettségiztek májusban? A Studium Generale oldalán ti is találtok feladatokat témakör szerint, itt nézzetek szét.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés

3-ast, 4-est szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés