szerző:
Eduline

Mennyi volt a legmagasabb ponthatár tavaly? És ezt melyik egyetem melyik szakára hirdették meg? A maximális 500 pont bizony lehetséges ponthatár egyes képzéseken.

©

A 2017-es felvételi eljárás során a Kaposvári Egyetemen hirdették meg a legmagasabb ponthatárt: a maximális 500 pontra volt szüksége annak, aki államin akarta elvégezni a pénzügy és számvitel szakot.

De a maximálishoz egészen közeli ponthatárok is születtek. Az ELTE Tanárképző Központjának matek-latin nyelv és kultúra szakpárjára 480 pontra volt szükség államin, a Pécsi Tudományegyetemen a biológia-német, valamint az angol-német tanár szakosoknak 481 és 484 pont lett a ponthatár.

Mire számíthatunk idén? Holnap kiderül.

Felvételizők, figyelem: itt az idei Pont Ott Parti összes helyszíne és programja

Holnap este kiderül, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel. Mutatjuk, hol izgulhattok együtt a ponthatárhúzáskor: itt az összes idei Pont Ott Parti. Budapest Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Rio Budapest (1117 Budapest, Hengermalom út 133.) lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek, a belépés ingyenesek.

További szakok felvételi ponthatárait itt találjátok.