szerző:
Eduline

Meddig küldhetik be érettségi bizonyítványukat a felvételizők? Meddig lehet módosítani a megjelölt szakok sorrendjét? Itt vannak a legfontosabb határidők.

©

Hiánypótlási felszólítás: 2014. június 26.

A hiánypótlási felszólítást a ponthatárok meghúzása előtti 28. napig kapják meg a jelentkezők. Csak azok kapnak hiánypótlási felszólítást, akik a személyazonosító adatokat, az állampolgárságot kihagyták vagy hibásan írták be, ha 2005-ben vagy azt követően érettségiztek, de a tanulói azonosítót kifelejtették, ha az elérhetőségeiket nem adták meg, ha hiányzik az érettségi bizonyítvány vagy a diploma, esetleg ezeknek az adatait rosszul vagy hiányosan adták meg.

Dokumentumpótlás: 2014. július 10.

Azokat a dokumentumokat, amelyeket február 15-ig nem küldtetek el/töltöttetek fel, július 10-ig pótolhatjátok.

Sorrendmódosítás: 2014. július 10.

Nemcsak a dokumentumpótlás, hanem a sorrendmódosítás határideje is július 10. Eddig változtathattok a jelentkezési lapon vagy az e-felvételin megjelölt szakon sorrendjén.

Ponthatárok: 2014. július 24.

A 2014-es felvételi ponthatárokat várhatóan 2014. július 24-én határozzák majd meg. Tizenhat népszerű képzésen az idén is központi ponthatárt határoztak meg, erről itt olvashattok. A 2014-es felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!