szerző:
Eduline

A történelemérettségire készülés egyik leghatásosabb módja, ha az előző évek feladatsorait megoldjátok. Segítségül összeszedtük azokat a linkeket, amelyekre szükségetek lesz.

©

Itt mindent egy helyen megtalálhattok, ha az iskolai órákon kívül is szeretnétek felkészülni az érettségire.

A tavalyi májusi történelemérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. 

A 2016-os történelemérettségi feladatait itt oldhatjátok meg közpészinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, akkor ezeken a linkeken azt is megtehetitek.

Az előző évek érettségi feladatsorai magyarból: kezdjétek el a felkészülést

Elkezdenétek (vagy folytatnátok) a felkészülést a magyarérettségire? Oldjátok meg az előző évek feladatsorait. Segítségül összeszedtük egy cikkbe azokat a linkeket, amelyekre szükségetek lesz. Itt mindent egy helyen megtalálhattok, ha az iskolai órákon kívül is szeretnétek készülni az érettségire. A tavalyi májusi magyarérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek.

A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mind két szinten itt nézhetitek meg.

Az idei Studium Generale által összeállított próbaérettségit pedig itt csinálhatjátok meg.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés