szerző:
Eduline

Ha most még kicsit megnyomjátok, akkor az utolsó napokban már csak relaxálni kell vizsga előtt.

©

Az őszi érettségi október 14-én kezdődik nemzetiségi nyelvvel és irodalommal. A magyar nyelv és irodalom vizsgák október 17-én., a matematika és a földrajz október 18-án, a történelem október 19-én, az angol nyelv október 20-án, az informatika október 21-én, a német nyelv pedig október 24-én lesz. Az írásbelik október 27-én zárulnak. Az őszi szóbeli vizsgákat november 10-14. között tartják emelt szinten, a középszintű vizsgákra november 21-25. között kerül sor.

A teljes táblázat elérhető az erről szóló rendelet 1. mellékletében.

Mivel már nincs túl sok idő, éredmes gyakorlással töltenetek a következő hétvégét, ugyanis az a lehető legrosszabb, mikor 2-3 nappal a vizsga előtt kell készülni a tételekből. Ebben itt találtok segítséget a tavalyi feladatokat átnézve, valamint linkeülnk nektek pár további hasznos feladatot is.

Magyar közép

Magyar emelt

Angol közép

Angol emelt

Német közép

Német emelt

A többi tárgy dokumentumait itt találjátok.

Történelem

Itt ismét kardinális kérdés a régi történelmi atlasz használata, de az is csak akkor nyújt segítséget, ha valóban tudjátok, hogy mit hogyan keressetek a kronológiában. Hogy felkészüljetek, nézzétek meg az összegyűjtött próbaérettségiket is.

Töri közép

Töri emelt

Matematika

Tapasztalatok szerint a mateknál a legfontosabb az időtényező, hogy minden feladatra megfelelő gondot tudj fordítani. Hogy ez minél jobban menjen, nincs más dolgod, csak gyakorolni a próbafeladatokkal.

Matek közép

Matek emelt