szerző:
Eduline

Az Eduline idén is készül az érettségi időszakra, hogy gyors, megbízható infókkal tudjuk segíteni az érettségizőket. De nekünk is szükségünk van segítségre: olyan tanárok jelentkezését várjuk, akik szívesen bekapcsolódnának a 2016-os tavaszi érettségi időszakban vizsgázó diákok felkészítésébe.

 

©
A tavalyi évben 76 ezren szereztek érettségi bizonyítványt, és összesen 59 ezren kezdték meg felsőfokú tanulmányaikat. Az első helyre 5-ből 2 diákot vettek csak fel, és a jelentkezők közel felének nem sikerült bekerülnie az általuk első helyen megjelölt, államilag támogatott képzésre.

Az Eduline célja, hogy segítse a felvételizők eredményességét: szeretnénk megteremteni annak a lehetőségét, hogy minél több felvételiző diák kerüljön be arra a képzésre, amelyre szeretne – azok a tanulók is, akiknek segítség nélkül ez nem lenne lehetséges.

Olyan tanárokat keresünk, akik az alábbiak alapján magukra ismernek:
- Úgy érzik, hogy vannak olyan diákok, akik támogatásra szorulnak – és ezen szívesen segítenének
- Fontosnak érzik diákjaik fejlődését, örömet okoz számukra a tudásmegosztás
- Rendelkeznek szabadidővel, szívesen részt vennének munkájuk mellett az érettségizők eredményességének javításában
- Szívesen készítenek új tananyagot, a minőségi munka elkötelezettjei
- Rendelkeznek érettségi felkészítésben való tapasztalattal

Ha úgy érzi, hogy tanárként szívesen jelentkezne a felhívásra, az alábbi jelentkezési kap kitöltésével megteheti. (A jelentkezési lapon megadott adatokat bizalmasan kezeljük.)