szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha az októberi-novemberi időszakban szeretnétek érettségi vizsgát tenni, ma még jelentkezhettek a kormányhivatalokban vagy a kijelölt középiskolákban.

Szeptember 5-én, vagyis ma jár le az őszi érettségire vizsgákra való jelentkezés határideje. Az októberi-novemberi vizsgaidőszakban rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló és javító vizsgát tehettek, előrehozott vizsgát nem.

Azok, akiknek nincs tanulói jogviszonyuk vagy szakképző évfolyamon tanulnak (függetlenül attól, hogy van-e már érettségi bizonyítványuk), a kormányhivatalokban, azok pedig, akik jelenleg középiskolában vagy szakképzési centrumban tanulnak, a kiválasztott vizsgaszervező középiskolában jelentkezhetnek. A jelentkezésről és a vizsgákról itt találjátok a részleteket.

Pontosan milyen feltételeket kell teljesíteni a 2020-as felvételin? Itt a válasz

Milyen változások lesznek 2020-tól a felvételi követelményekben? Mi az, amit mindenképpen teljesítenetek kell, ha felsőoktatásban szeretnétek tovább tanulni? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.