szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha az utolsó pillanatra hagytátok a pluszpontot érő dokumentumok feltöltését, akkor még megnézhetitek, hogyan kell feltölteni őket, ha nem szeretnétek pontot bukni.

Milyen adatokat kell megadni a nyelvvizsga-bizonyítványotokból?

A felvételi tájékoztató felhívja a figyelmet arra, hogy csak a 2003. január 1. előtt kiállított nyelvvizsga-dokumentumokat kell feltölteni az e-felvételi rendszerébe.

A 2003. január 1. után szerzett nyelvvizsgák esetében a beírt adatok (nyelvvizsga nyelve, foka, típusa, bizonyítvány száma, anyakönyvi száma, bizonyítvány kiállításának dátuma) alapján ellenőrzik a hitelességet.

Felvételi dokumentumok: így kell feltölteni, ami elengedhetetlen a pontszámításhoz

Ha idén felvételiztek, már nincs sok időtök összegyűjteni és feltölteni a hiányzó dokumentumokat, ha eddig nem tettétek meg. Most összeszedtük, a pontot érő bizonyítványoknak és dokumentumoknak milyen adatait kell megadnotok.

„Ha a jelentkező egy adott nyelvből külön szóbeli és írásbeli nyelvvizsga-bizonyítvánnyal rendelkezik, azok adatait két külön sorban kell rögzítenie” – olvasható a tájékoztatóban.

Ha pedig más dokumentumokat szeretnétek pótolni, itt megnézhetitek, hogyan kell feltöltenetek, milyen adatokat kell megadnotok.

A 2019-es felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Idén felvételiztek? Itt kiszámolhatjátok a pontjaitokat

Ha szeretnétek biztosra menni, már feltöltöttetek minden fontos dokumentumot, és szívesen kalkulálnátok a pontjaitokkal, próbáljátok ki az Eduline pontszámító kalkulátorát. Számolgatnátok? Itt megnézhetitek, milyen adatokat kell megadnotok, melyik pontszámítással jártok jobban, és hogyan működik a kalkulátor.