szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már csak egy hónap van hátra a tavaszi ügyintézési időszakból. De hol nézhetitek meg, hogy hány pontotok van eddig összesen? Itt a válasz.

Már csak egy hónap van hátra a tavaszi ügyintézési időszakból. Ha kíváncsaik vagytok a pontszámaitokra, a jelentkezői státuszlapon egyben, összegezve láthatjátok az adataitokat és az aktuális pontszámokat. A jelentkezések és pontszámok menüpontban pedig megnézhetitek, hogy az egyes jelentkezési helyeken mennyi a kiszámított felvételi összpontszámotok.

Így számolhatjátok ki a felvételi pontszámotokat, ha idén jelentkeztetek egyetemre, főiskolára

Végeztetek a szóbeli érettségi vizsgákkal? Akkor itt az ideje, hogy kiszámoljátok, hány ponttal vágtok neki a 2019-es felsőoktatási felvételinek. Segítünk.

A pontszámítás alapját a közhiteles nyilvántartásokból származó információk és a dokumentummal megfelelően igazolt és feldolgozott eredmények képezik - hívja a fel a figyelmet a Felvi.

Így ha pótoltatok egy hiányzó dokumentumot, és ez a feldolgozott dokumentum hatással van az összpontszámotokra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámban. Érdemes tehát az ügyintézési időszakban többször is visszalátogatni az E-felvételi felületére, hogy az aktuális értéket láthassátok - teszi hozzá a felvételi tájékoztató.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.