Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Kedden matekból érettségiztek a diákok - legtöbbjük valószínűleg nem ezt a vizsgát várta a legjobban, legalábbis erről árulkodnak az elmúlt évek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kedden a matekvizsgával folytatódott az érettségi szezon.  Tovább »

Hány pontot lehet kapni a középszintű matekérettségi feladataira? Milyenek a pontozási szabályok emelt szinten? Itt minden infót megtaláltok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megérkeztek az első vélemények a matekérettségiről: középszinten vizsgázók írták le nekünk, mit gondolnak a feladatsorokról.  Tovább »

A középszintű matekérettségi hosszabb feladatainak többsége valószínűleg nem okoz majd problémát a vizsgázóknak, de a választható példák között van...  Tovább »

Izguló diákok, szőlőcukor és plüssök mindenütt. Mi más lehetne, mint a matek?  Tovább »

Átlagos nehézségű az idei középszintű matekérettségi első, rövid feladatokból álló része - így értékelte a tesztet az eduline-nak nyilatkozó...  Tovább »

Mértani sorozat, gráfok, logaritmus, valószínűségszámítás és függvények - többek között ilyen feladatokat kaptak a diákok a középszintű...  Tovább »

Ezekben a percekben kezdődik a matekérettségi az ország középiskoláiban, több tízezren vizsgáznak közép- és emelt szinten.  Tovább »

Kedden a matematikával folytatódik a 2017-es érettségi szezon, több tízezren futnak neki a közép- és emelt szintű vizsgáknak.  Tovább »

Sok érettségiző számára a matek a mumus: ha szeretnétek gyakorolni, itt megtaláljátok az elmúlt évek feladasorait és a megoldásokat.  Tovább »

Milyen feladatokat kaptok majd az idei középszintű matekérettségin?  Tovább »

Sok pontot veszíthettek a matekérettségin, ha a "lényegesebb részszámításokat" nem írjátok le, csak a számológéppel megkapott végeredményt adjátok...  Tovább »

Hogyan érdemes nekilátni a matekérettségi feladatainak? Milyen feladatokat érdemes elsőként megoldani?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X