"Ez nem hiányzik valakinek? A Király utcán találtam" - ezzel a címmel osztottak meg a Pesten hallottam Facebook-csoportban egy talált matekpéldát.  Tovább »

A közép- után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közzétette a keddi középszintű matekérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt nézhetitek meg, hány pontot szereztetek.  Tovább »

A népszerű pénzügy-számvitel alapszakon főként a végtelen sorokra, a függvényelemzésre, a lineáris egyenletrendszerekre és a valószínűségszámításra...  Tovább »

hirdetés

Véget ért az emelt szintű matematikaérettségi is. Diákok osztották meg tapasztalataikat az Eduline-nal. Második rész.  Tovább »

Kedden több tízezer diák írta meg matekból a középszintű érettségit, amelynek első része az alapfogalmak, definíciók, egyszerű matekos összefüggések...  Tovább »

Alapvetően könnyen megoldhatónak találták a keddi matematika érettségi írásbeli feladatait a vizsga után az MTI-nek nyilatkozó diákok és pedagógusok.  Tovább »

Hány százaléktól van meg a kettes a közép- és az emelt szintű érettségin? Mutatjuk a pontozási szabályokat.  Tovább »

Az emelt szintű matekérettségi is véget ért. Diákok számoltak be az Eduline-nak tapasztalataikról.  Tovább »

„Nagyjából azt a nehézségi szintet hozta a középszintű feladatsor, mint az előző években” – mondta az Eduline-nak Hulej Ákos, a Studium Generale...  Tovább »

Véget ért a középszintű matekérettségi. Diákokat kérdeztünk arról, mt gondolnak a feladatsorról.  Tovább »

Szerintetek elegendő volt az idő a középszintű matekérettségi második feladatlapjának megoldására?  Tovább »

13 órakor elkezdtük közzétenni a matekérettségi nem hivatalos megoldásait - itt egy helyen megtaláljátok az összes feladat megoldását.  Tovább »

A középszintű matekérettségi második részének végén három - választható - feladatot kaptak az érettségizők.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X