A főbb témaköröket már átnéztétek, így csak a gyakorlás maradt az érettségiig?  Tovább »

Logika és gráfok, trigonometria, valószínűségszámítás, térgeometria, koordinátageometria – ezek a témakörök okozzák a legtöbb fejfájást az...  Tovább »

Kedden a matekkal folytatódik a 2013-as őszi érettségi.  Tovább »

Kamatszámítás, deriválás, sík- és koordinátageometria, valószínűségszámítás - ilyen feladatok voltak az emelt szintű matekérettségin.  Tovább »

Az elmúlt évekhez képest valamivel nehezebbnek találták a középszintű matekérettségit az eduline-nak nyilatkozó diákok.  Tovább »

Készüljetek velünk a matekérettségire: előkészítőnk ötödik részében olyan feladatok következnek, amelyekkel...  Tovább »

Már csak két hónap van hátra a 2013-as érettségi vizsgákig, úgyhogy itt az ideje elkezdeni a felkészülést.  Tovább »

Sorozatok, abszolútértékes egyenlet, kombinatorika, logaritmus azonosságai, exponenciális függvények és térgeometria...  Tovább »

Ahogy ígértük, elindítjuk az eduline és a matekmindenkinek.  Tovább »

Már csak másfél hónapotok van a matekérettségiig, úgyhogy itt az ideje elkezdeni az ismétlést.  Tovább »

Statisztikai és térgeometriai feladat is volt az idei középszintű matekérettségi második részében - az eduline-nak nyilatkozó szaktanár szerint a...  Tovább »

Statisztikai, térgeometriai, kooridnátageometriai és valószínűségszámítási feladat is szerepel az idei középszintű matekérettségi feladatsorának...  Tovább »

A matematika írásbelikkel folytatódnak ma reggel 8 órakor a tavaszi érettségi vizsgák. Középszinten 89 ezren, emelt szinten 2900-an vizsgáznak.  Tovább »

A kamatoskamat-számítás örökzöld téma a matekérettségin - a 2010-es feladatsorban is volt olyan példa, amelyhez a százalékszámításról és a mértani...  Tovább »

Már csak másfél hónapod van a matekérettségiig, úgyhogy érdemes elővenned a függvénytáblázatot, a tavalyi érettségi tesztlapját, na meg a...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X