A magyart már letudtátok, holnap pedig a matekkal folytatódik az érettségi szezon. Mire kell odafigyelni?  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsort és a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű matekérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsort és a megoldókulcsot.  Tovább »

Több mint nyolcvanezer diák kezdte meg a matekérettségit reggel nyolckor - a HVG fotósa a budapesti Zrínyi Miklós Gimnáziumban járt. Galéria.  Tovább »

Számtani és mértani sorozat, trigonometria, térgeometria, kombinatorika - ilyen témakörökből kaptak feladatokat a diákok a középszintű...  Tovább »

Három-négy feladatot általános iskolai tudással is meg lehet oldani, de van egy olyan példa, amely a felkészült diákoknak is problémát okozhat -...  Tovább »

Kedden a matekkal folytatódik a 2014-es tavaszi érettségi: nálunk minden infót megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, diákokat és tanárokat...  Tovább »

A magyart már letudtátok, holnap pedig a matekkal folytatódik az érettségi szezon. Mire kell odafigyelni?  Tovább »

Milyen témaköröket érdemes átnézni a matekérettségi előtti napokban? Milyen feladatokat gyakoroljanak azok, akiknek nem erősségük a matek?  Tovább »

A főbb témaköröket már átnéztétek, így csak a gyakorlás maradt az érettségiig?  Tovább »

Logika és gráfok, trigonometria, valószínűségszámítás, térgeometria, koordinátageometria – ezek a témakörök okozzák a legtöbb fejfájást az...  Tovább »

Kedden a matekkal folytatódik a 2013-as őszi érettségi.  Tovább »

Kamatszámítás, deriválás, sík- és koordinátageometria, valószínűségszámítás - ilyen feladatok voltak az emelt szintű matekérettségin.  Tovább »

Az elmúlt évekhez képest valamivel nehezebbnek találták a középszintű matekérettségit az eduline-nak nyilatkozó diákok.  Tovább »

Készüljetek velünk a matekérettségire: előkészítőnk ötödik részében olyan feladatok következnek, amelyekkel...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X