Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2016-os emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételcímeit az Oktatási Hivatal - fontos, hogy az irodalom- és a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszokat.  Tovább »

Hány percetek lesz a felkészülésre és milyen segédanyagokat használhattok a felelet előtt?  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Módosították egy nem egyértelmű feladat hivatalos megoldását a középszintű magyarérettségi írásbelijében: azok is jól járnak, akik szerint igaz...  Tovább »

Hibás a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldókulcsa - közölte az eduline-nal Arató László, a Magyartanárok Egyesületének elnöke.  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsorokat és...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsort és a megoldókulcsot.  Tovább »

Összességében elégedettek voltak a feladatsorral, műelemzési feladatként Lator László Régi fénykép című verse viszont nem volt a legjobb választás a...  Tovább »

A Magyartanárok Egyesülete szerint az idei magyar érettségi feladatok érdekesek, igényesek, de az összehasonlító verselemzés kivételével...  Tovább »

A nyelvi-irodalmi műveltségi feladatsort A magyar nyelv és irodalom enciklopédiájából származó részlet alapján kellett megoldaniuk a magyarból emelt...  Tovább »

A szövegértési feladatsort nehéznek, a rendelkezésre álló időt kevésnek érezték az eduline-nak nyilatkozó diákok, akik ma írták a középszintű...  Tovább »

A magyarérettségivel kezdetét vette az idei vizsgaszezon, a gyakorikérdések.hu-n pedig igazi gyöngyszemekre bukkantunk az érettségivel kapcsolatban.  Tovább »

Délben ért véget a középszintű magyarérettségi.  Tovább »

Három órát kaptak a középszintű magyarérettségi szövegalkotási feladatának megoldására a diákok - itt van a nem hivatalos megoldás.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X