Mennyi idő áll rendelkezésükre a vizsgázóknak a magyarérettségin? Hogyan pontoznak és milyen segédeszközök használhatók? Segítünk eligazodni.  Tovább »

Hány pontot lehet veszíteni a közép- és emelt szintű magyarérettségin a csúnya írással? Utánajártunk.  Tovább »

A 2017-es tavaszi érettségi szezontól változik a középszintű magyarérettségi, a diákoknak több feladatot kell megoldaniuk. Itt vannak a részletek.  Tovább »

hirdetés

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig - hogyan lehet felkészülni ennyi idő alatt a középszintű írásbelire?  Tovább »

Változik a középszintű magyarérettségi a 2017-es tavaszi vizsgaidőszaktól - összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

Miért van helye a kortárs irodalomnak már a kilencedikes irodalomórákon is? Mit olvasnak szívesen a tizenévesek?  Tovább »

Csak hogy pontosan kiszámolhasd, hány napot tudsz még tanulni.  Tovább »

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig: hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük az elmúlt két év középszintű...  Tovább »

A 2017-es május-júniusi vizsgaidőszakban az érettségi vizsgadolgozatokat már A magyar helyesírás szabályai tizenkettedik kiadása alapján kell...  Tovább »

Mindig is rossz jegyeket szereztetek, ha memoritereket kellett visszamondani?  Tovább »

Négy hónap múlva startol a 2017-es tavaszi érettségi - ha már most elkezdenétek a felkészülést, az eduline-on minden segítséget megtaláltok.  Tovább »

Kevesebb mint négy hónap múlva kezdődik a 2017-es tavaszi érettségi szezon.  Tovább »

Öt hónapotok van a 2017-es tavaszi érettségi vizsgákig - hogy könnyebb legyen a felkészülés, külön cikksorozatban mutatjuk meg nektek a szóbeli...  Tovább »

Nem érdemes az előző évek vizsgakövetelményei alapján felkészülni a 2017-es érettségire, több tantárgyból változnak ugyanis a feladatsorok, de az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X