Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

Kompromisszumra kellene törekedni: nagyon fontos, hogy bizonyos klasszikus magyar művek ne kerüljenek ki a kánonból, de be kellene engedni az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három különböző irodalmi teszt közül válaszhattok: mennyire ismeritek ezeket az írókat és a regényeiket?  Tovább »

Kinek a hőse Bébé, Szeredás Emerenc vagy éppen Csepü Palkó? Zárjátok a napot egy irodalmi teszttel.  Tovább »

hirdetés

Hamarosan kezdődnek a szóbeli érettségik, itt találjátok a magyarérettségi tételeit, ha a kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli...  Tovább »

Befejeződtek a május-júniusi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a tanév rendjében meghatározott 16 napon 1 183 helyszínen mintegy 110 700...  Tovább »

Milyen lesz a magyarérettségi szóbeli vizsgája? Hány pontot lehet szerezni és milyen szempontok alapján értékelnek közép- és emelt szinten?  Tovább »

Idén májusban és júniusban több mint 70 ezer diák érettségizik, a vizsgára jelentkezők száma azonban folyamatosan csökkent az elmúlt években.  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

Több tízezren érettségiztek az elmúlt napokban magyarból, matekból, történelemből, angolból és németből - de lássuk, hogy ti meg tudnátok-e oldani...  Tovább »

Előre nem szóltak neki, meglepetésként érte Albert Fruzsina szociológust, hogy az Embert barátjáról.  Tovább »

A magyarérettségijére sietve esett össze házuk előtt, majd meghalt egy 18 éves szombathelyi diák - írja a Bors.  Tovább »

Sok diák arra panaszkodott nekünk, hogy nem volt elég ideje a szövegértési és a szövegalkotási feladatok megoldására. Szerintetek elég volt a 90 perc?  Tovább »

Diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort, majdnem kétezer szavazat érkezett.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal, itt megnézhetitek, hány pontot szereztetek.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X