Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2015-ös emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételcímeit az Oktatási Hivatal - fontos, hogy az irodalom- és a...  Tovább »

Egy tudományos-ismeretterjesztő szöveget, egy Montaigne-részletet, egy Petőfi-, valamint egy Ady Endre- és egy József Attila-verset kaptak a diákok...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszokat.  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Magyarból évek óta nem teljesítettek olyan jól a középszinten érettségizők, mint az idén - a végzős középiskolások történelemből és angolból is...  Tovább »

Hétfőn kezdődik a középszintű szóbeli érettségi - itt találjátok a legfontosabb infókat a magyarvizsgáról.  Tovább »

Milyen segédeszközöket lehet használni a szóbeli magyarérettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Van köztetek olyan, aki egy hét múlva már szóbelizni fog. Hogyan értékelik majd a magyarérettségit?  Tovább »

Milyen segédanyagokat használhattok a szóbeli magyarérettségin? Hány percetek van a vázlat megírására, és milyen segédanyagokat használhattok?  Tovább »

Hol találjátok a szóbeli magyarérettségi tételsorát? Hány százaléktól van meg a kettes? Mi van, ha összekeveritek Berzsenyit Kazinczyval?  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsorokat és...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsort és a megoldókulcsot.  Tovább »

A holokauszt-emlékév miatt lehetett rá számítani, hogy a lágerversekről is ismert Pilinszky János egyik műve szerepel majd az emelt szintű...  Tovább »

A magyarérettséginek már vége, de a gyakorikerdesek.hu-n még hemzsegnek a furcsábbnál furcsább kérdések. Igazi gyöngyszemek.  Tovább »

A középszintű magyarérettségi szövegértési feladatsora túl könnyű volt, a három szövegalkotási feladat közül kettő azonban kifejezetten jó - mondta...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X