Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű érettségik tételsorait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Milyen lesz a 2018-as érettségi magyarból? Milyen változásokra kell odafigyelnetek, és milyen tételekből kell felkészülnötök a szóbelire?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Múlt héten Ady Endrére emlékeztünk, ebből az alkalomból összeállítottunk nektek egy irodalmi tesztet. Próbáljátok ki!  Tovább »

Szükség van-e kötelező olvasmányokra, vagy hagyni kellene, hogy a magyartanárok tanítványaikkal együtt döntsék el, milyen irodalmi műveket dolgoznak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ma 134 éve, 1883-ban született Babits Mihály magyar költő, író, műfordító. Egy versfelismerős kvízben tesztelhetitek, mennyire ismeritek a műveit.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételcímeit az Oktatási Hivatal - hívta fel a figyelmet oldalán a Magyartanárok...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői magyarérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal - már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Hétfőn a magyarvizsgával folytatódik a 2017-es őszi érettségi szezon, amely egészen november végéig tart.  Tovább »

Mikorra kell alaposan felkészülni annak, aki most lesz 12. osztályos?  Tovább »

Jövő hétfőn startol a középszintű szóbeli érettségi időszaka, és bár addig nincs már hátra sok, még nem késő egy kicsit készülni rá.  Tovább »

Betiltott könyvekből épült műalkotás az 1955 óta ötévente Kasselben megrendezett, rangos Documenta kortárs művészeti találkozó keretében; a Könyvek...  Tovább »

Megkezdődnek a szóbeli érettségik.  Tovább »

Több segédeszköz is eredményesen használható a szóbeliken.  Tovább »

Hol találjátok a kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli magyarérettségi témaköreit?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X