Vészesen közeleg a magyarérettségi, de még van időtök átfutni a kötelező olvasmányokat.  Tovább »

Hogyan használjátok az érettségin a helyesírási szabályzatot, és be kell-e vinnetek egy saját példányt? Itt vannak a részletek.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

József Attila, Ady Endre, esetleg Ottlik Géza lesz az idei érettségin? Meg lehet-e egyáltalán tippelni, hogy milyen esszéfeladatot kapnak a végzősok?  Tovább »

Az Oktatási Hivatal már nyilvánosságra hozta a magyar, a töri, a matek, és több természettudományi érettségi tantárgy emelt szintű témaköreit...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2015-ös emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételcímeit az Oktatási Hivatal - fontos, hogy az irodalom- és a...  Tovább »

Egy tudományos-ismeretterjesztő szöveget, egy Montaigne-részletet, egy Petőfi-, valamint egy Ady Endre- és egy József Attila-verset kaptak a diákok...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszokat.  Tovább »

Magyarból évek óta nem teljesítettek olyan jól a középszinten érettségizők, mint az idén - a végzős középiskolások történelemből és angolból is...  Tovább »

Hétfőn kezdődik a középszintű szóbeli érettségi - itt találjátok a legfontosabb infókat a magyarvizsgáról.  Tovább »

Milyen segédeszközöket lehet használni a szóbeli magyarérettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Van köztetek olyan, aki egy hét múlva már szóbelizni fog. Hogyan értékelik majd a magyarérettségit?  Tovább »

Milyen segédanyagokat használhattok a szóbeli magyarérettségin? Hány percetek van a vázlat megírására, és milyen segédanyagokat használhattok?  Tovább »

Hol találjátok a szóbeli magyarérettségi tételsorát? Hány százaléktól van meg a kettes? Mi van, ha összekeveritek Berzsenyit Kazinczyval?  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsorokat és...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X