Négy hónap múlva startol a 2017-es tavaszi érettségi - ha már most elkezdenétek a felkészülést, az eduline-on minden segítséget megtaláltok.  Tovább »

Kevesebb mint négy hónap múlva kezdődik a 2017-es tavaszi érettségi szezon.  Tovább »

Öt hónapotok van a 2017-es tavaszi érettségi vizsgákig - hogy könnyebb legyen a felkészülés, külön cikksorozatban mutatjuk meg nektek a szóbeli...  Tovább »

Nem érdemes az előző évek vizsgakövetelményei alapján felkészülni a 2017-es érettségire, több tantárgyból változnak ugyanis a feladatsorok, de az...  Tovább »

Felismeritek a következő műrészleteket? Ezeket kapták meg a magyarból emelt szinten érettségizők hétfőn. Ti átmennétek a vizsgán?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Több tantárgyból változik az érettségi 2017-től: cikksorozatunk első részében a közép- és emelt szintű magyarérettségit érintő módosításokat...  Tovább »

A közép- és emelt szintű magyarérettségivel folytatódik az őszik vizsgaszezon - a középszinten és az emelt szintet választóknak négy-négy órájuk van...  Tovább »

A Nyugat nemzedékének egyik óriása, Babits Mihály író, költő épp 75 éve hunyt el. Ha ősszel érettségizel, akkor érdemes lehet az emlékezetedbe vésni.  Tovább »

Ezek lesznek az idei emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételei. Az ezekhez kapcsolódó feladatokat nem hozzák nyilvánosságra a vizsga előtt.  Tovább »

A többség már túl van az írásbeliken, nem is bírták magukban tartani felhőtlen örömüket, a közösségi oldalakat ellepte az elmúlt napokban az...  Tovább »

A nekünk nyilatkozó tanárok és diákok túnyomó többsége szerint könnyen lehetett megírni az ide a középszintű érettségiket a legfeszítettebbnek...  Tovább »

Nem biztos, hogy mindenkinek kebelbarátja lesz, valamint vidáman emlékszik majd Szerencsés Gyurkára.  Tovább »

Sokan izgalmukban, végső elkeseredettségükben vagy magukat bátorítva az érettségik előtti utolsó napokat is inkább az interneten mémek vadászatával...  Tovább »

Megérkeztek az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldásai is.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X