A főbb témaköröket már átnéztétek, így csak a gyakorlás maradt az érettségiig?  Tovább »

Már csak pár nap van a magyarérettségiig - mire kell odafigyelni az írásbelin?  Tovább »

Hány pontot vonnak le az írásbeli érettségin a helyesírási hibák miatt?  Tovább »

Hány pontot lehet veszíteni az érettségin az olvasatlan írás miatt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Már csak három hét van az érettségi szezonig - itt az ideje, hogy elkezdjetek ismételni, gyakorolni.  Tovább »

Három és fél hét van a magyarérettségiig - hogy könnyebb legyen a gyakorlás, összegyűjtöttük a középszintű feladatsorokat és megoldásokat az elmúlt...  Tovább »

Május 5-én kezdődik a tavaszi érettségi: az emelt- és középszintű feladatokat az idén is több mint százezren oldják meg.  Tovább »

Egy hónap van hátra a tavaszi érettségi vizsgákig, az idén is több mint százezer diák tölti majd ki a közép- és emelt szintű feladatsorokat.  Tovább »

Petőfi, Berzsenyi, Csokonai, Vörösmarty, Kosztolányi, Karinthy, Márai és Mikszáth - ők a magyarérettségi "slágerszerzői", a kétszintű érettségi...  Tovább »

Vészesen közeleg az idei érettségi szezon, úgyhogy összegyűjtöttünk néhány olyan oldalt, amelyek segítenek felkészülni a magyarérettségire.  Tovább »

Közzétette a 2014-es tavaszi érettségi nyilvános anyagait az Oktatási Hivatal - itt találjátok az emelt szintű szóbeli vizsgák tételcímeit és...  Tovább »

Kölcsey Ferenc Parainesisét, Weöres Sándor Az éjszaka csodái című költeményét, valamint egy Ady-, egy Kosztolányi- és egy Füst Milán-verset kellett...  Tovább »

Hétfő reggel a magyarvizsgákkal folytatódott a 2013-as őszi érettségi, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra hozta a feladatsorokat és a...  Tovább »

Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal folytatódik a 2013-as őszi érettségi: a középszintű írásbeli magyarérettségi...  Tovább »

Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal folytatódik a 2013-as őszi érettségi. Megnéztük, hogyan épül fel a vizsga, és milyen feladatokra számíthattok.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X