Szeptembertől új tantárgyakat is oktatnak az iskolák: kötelező lesz a hit- vagy az erkölcstan, a mindennapos testnevelésórán pedig relaxálni is kell...  Tovább »

Milyen tantárgyakat oktatnak szeptembertől az iskolákban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint 34 ezer oldalt kellett volna néhány óra alatt végigolvasniuk a szakképző intézmények vezetőinek, a...  Tovább »

Elfogadta a Emberi Erőforrások Minisztériuma a BringaAkadémia tantervét, így a kerékpáros közlekedésbiztonsági...  Tovább »

hirdetés

Legalább hatvanórás továbbképzésen kell részt venniük azoknak a tanároknak, akik szeptembertől erkölcstant...  Tovább »

Az iskoláknak március végéig kell megrendelniük a tantervi reform által nem érintett, kifutó évfolyamokon használni...  Tovább »

Csak az állami iskolákban vezetik be kötelezően az erkölcstan- és hittanórákat, a magán- és alapítványi...  Tovább »

Megjelentek a két tanítási nyelvű iskolák kerettantervei - az 1., az 5. és a 9.  Tovább »

2013 szeptemberében több évfolyamon új kerettantervek szerint indul az oktatás: itt nézhetitek meg az óraszámokat tantárgyakra és iskolatípusokra...  Tovább »

Új kerettantervek szerint kell elkezdeni az oktatást 2013 szeptemberében az első, az ötödik és a kilencedik évfolyamon, felmenő rendszerben.  Tovább »

Hamarosan nyilvános lesz a kötelező hit- és erkölcstan bevezetésének részleteit tartalmazó rendelet, amelyet...  Tovább »

2013 szeptemberében új kerettantervek alapján kell elkezdeni az oktatást az első, az ötödik és a kilencedik évfolyamon - összegyűjtöttük, milyen...  Tovább »

Közzétették a Magyar Közlönyben a kerettantervek kiadásáról és jóváhagyásáról szóló Emmi-rendeletet, valamint az...  Tovább »

Az új kerettanterv bevezetése egyelőre sok zavart okoz: nem tudni például, milyen tankönyvekből fognak tanítani egyes...  Tovább »

A Magyar Drámapedagógiai Társaság (MDPT) tiltakozását fejezi ki a kerettanterv jelenlegi tervezetével szemben, és azt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X