Az általános iskolába érkező diákok egy része még beszélni sem tud rendesen – ez derül ki, egy tanárok bevonásával készített felmérésből.  Tovább »

Egyszerűen nem megy a suli? Lehet, hogy a hozzátok illő tanulási módot kell megtalálnatok: ez a teszt segíthet.  Tovább »

A zene- vagy énektanulás javíthat a hátrányos helyzetű gyermekek nyelvi és olvasási készségén egy amerikai kutatás szerint.  Tovább »

Több mint 75 millió európainak van problémája az írással és az olvasással - derül ki egy friss EU-s kutatásból.  Tovább »

Riasztó adatokról számolt be csütörtökön Brüsszelben az az uniós szakértői csoport, amely Andrulla Vasziliu oktatási...  Tovább »

A szegény gyerekek évekkel elmaradnak olvasásban a tehetősektől - állítja egy brit elemzés.  Tovább »

A kilenc óránál kevesebb alvás, a késői lefekvés és az elalvást megelőző rituálék hiánya jelentősen befolyásolja a kisdiákok készségeinek fejlődését...  Tovább »

Nemzetközi átlagnak megfelelő eredményt értek el a magyar középiskolások a 2009-es PISA-felmérésen: szövegértésből nagyot javítottak, a matematikai...  Tovább »

Szintetizálás, gyors tanulási képesség és terhelhetőség. Leginkább ezekben a kompetenciákban erősek a bölcsészek, és téved, aki szerint ez kevés.  Tovább »

Kozslik Gábor 3 és fél évet töltött Sydneyben, ez alatt az idő alatt járt nyelviskolába és részt vett különféle üzleti képzéseken is.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X