Gépészmérnöki szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, mit tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek...  Tovább »

Folytatjuk a népszerű szakok bemutatását. Ezúttal a tavalyi népszerűségi lista 4-6. helyezettjét néztük meg közelebbről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elindult a gépészmérnökképzés a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában (SEK).  Tovább »

Közel kétéves előkészítő munka után gépészmérnökképzés indul szeptembertől a somogyi megyeszékhelyen a Kaposvári Egyetem, a Dunaújvárosi Főiskola, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kétrészes cikksorozatunkban az elmúlt évek tíz legnépszerűbb alap- és osztatlan képzését mutatjuk be: ezúttal az ápolás és betegellátás, a...  Tovább »

Kétszáztizenkilencen jelezték a megadott határidőig regisztrációjukkal, hogy a Nyugat-Magyarországi Egyetem idén ősszel induló gépészmérnöki karán...  Tovább »

Gazdálkodási és menedzsment, turizmus-vendéglátás, kommunikáció és médiatudomány, jog, gépészmérnöki - néhány a 2013-as felvételi legnépszerűbb...  Tovább »

Jövő év szeptemberében a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában megkezdődhet a gépészmérnökképzés...  Tovább »

Hány hónap alatt találnak állást a friss diplomások, és mennyit keresnek? A végzettek hány százaléka helyezkedik el más szakterületen vagy külföldön?  Tovább »

Több mint 6200-an jelentkeztek 2012 második legnépszerűbb alapképzésére, gépészmérnök alapszakra.  Tovább »

Összesen 10 560 ösztöndíjas hallgatót vehetnek fel idén a műszaki alapszakokat indító egyetemek és főiskolák – a felvételizők jól jártak a 2012-es...  Tovább »

Gépészmérnök, műszaki menedzser, villamos- és építőmérnök: 2011-ben ezekre a műszaki alapszakokra jelentkezett a legtöbb diák.  Tovább »

A diplomás pályakezdők országos átlagban havi bruttó 180 ezer forintra számíthatnak 33 műszaki, gazdasági, jogi és értékesítési munkakörben, és havi...  Tovább »

Blogot fogok írni nektek a vizsgaidőszakomról, mert megkéretek rá. Kísérleti jelleggel.  Tovább »

A Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara 2009.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X