Kiktől kaphattok segítséget, ha esetleg kérdésetek vagy technikai problémátok van a felvételivel kapcsolatban?  Tovább »

Marad-e az érettségi pontok duplázásának lehetősége az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jelentkeztetek a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire? Mutatjuk, mikortól ellenőrizhetitek a feltöltött dokumentumok státuszát.  Tovább »

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Mikor tudjátok meg, bekerültetek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára? Már csak pár hónapot kell várni.  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a felvételin azok, akik közepes jegyeket szereztek a középiskolában? Semmi sincs veszve.  Tovább »

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe?  Tovább »

Véget ért az írásbeli, elkezdődtek a szóbelik, de mikor tudják meg a középiskolába felvételizők, hogy kit hova vettek fel?  Tovább »

Közelednek a középiskolai felvételi következő fontos dátumai, és a felsőoktatásban is lesz mire figyelni a következő hetekben.  Tovább »

A jelentkezési időszak lezárása után megkezdődik az adatok feldolgozása, kiépül a felvételi eljárás központi nyilvántartása.  Tovább »

Március 13-ig tarthatnak szóbeli felvételit a középiskolák, több ezer diákra vár újabb próbatétel.  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell, mégpedig ma éjfélig.  Tovább »

Február 19-éig, azaz máig, adhatják be a diákok jelentkezésüket a középfokú intézményekbe.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X