Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Kiktől kaphattok segítséget, ha technikai problémátok van az e-felvételi rendszerével?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

Mi a teendő, ha elkeveredik az érettségi bizonyítvány? Kihez kell fordulni, és hogyan lehet pótolni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

Hány többletpontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin a versenyeredmények? Pontszámítási szabályokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Ha elkezdenétek a felkészülést az idei érettségire, akkor ezt az oldalt nézzétek meg.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre vagy főiskolára? Nem fogtok unatkozni a következő hetekben - szakválasztás, jelentkezés, érettségi vár rátok.  Tovább »

Hány pontot kaptok a 2018-as felvételin, ha két emelt szintű érettségitek és egy nyelvvizsgátok van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ha még nem tettétek meg, ideje még utoljára meggyőződni róla, hogy minden, a keresztféléves jelentkezéshez és pontszámításhoz szükséges dokumentumot...  Tovább »

Egyetemre, főiskolára felvételiznétek, de még nem találtátok meg a tökéletes szakot?  Tovább »

Egy hónap múlva lejár a felsőoktatási felvételi jelentkezési határideje - ha már elkezdtétek nézegetni a szaklistát, de nem tudjátok, melyik jel mit...  Tovább »

Ha felvételiztek, akkor fontos tudnotok, hogy miért, mennyi többletpontot kaphattok.  Tovább »

Milyen az alkalmassági vizsga az osztatlan tanárszakokon? Kell-e készülni valamilyen szakirodalomból? Hány perces a vizsga?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X