Milyen szerepet játszik a 2018-as keresztféléves felvételin az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pontosan mi a alapján számítják a felvételi pontokat a mesterképzéseken?  Tovább »

Egy felsőoktatási szakképzés ilyenkor jó választás lehet, ha esetleg nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány pontot kell szerezni a 2018-as keresztféléves felvételin ahhoz, hogy egy jelentkezőnek esélye legyen bekerülni valamelyik egyetemre vagy...  Tovább »

Tanulás és munka egyszerre? Aki egyetem mellett szeretne dolgozni, annak ideális választás lehet egy duális képzés. De mi is az a duális képzés?  Tovább »

Sok mindenre kell figyelni a felvételi jelentkezéskor, többek között arra, hogy nem elég csak megjelölni a szakokat, attól a jelentkezés még nem...  Tovább »

Folytatódik az őszi érettségi, közeledik a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje, és más dátumokat is érdemes fejben tartani.  Tovább »

November közepéig dönthetitek el, melyik főiskolán vagy egyetemen tanulnátok tovább 2019 februárjától.  Tovább »

Mi számít bele a tanulmányi pontszámba a felvételinél? Mennyi a maximálisan elérhető pontszám?  Tovább »

Kik jogosultak esélyegyenlőség jogcímen pluszpontra a felvételin? Itt a válasz:  Tovább »

Mikor nem érdemes sorrendet módosítani, hogyan lehet törölni a megjelölt képzéseket, és mire kell mindenképpen figyelni?  Tovább »

Májusban kezdődik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

Ne feledjétek, hogy fontos teendőtök van, miután leadtátok a jelentkezéseteket: hitelesíteni kell.  Tovább »

Versenyeztetek és beszámíttatnátok? Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X