Ha túl sok válaszlehetőséget adtatok meg olyan feladatnál a földrajzérettségin, ahova egyébként csak egy kellene, pontot veszíthettek.  Tovább »

Átlagos nehézségű feladatlapot kaptak a diákok a középszintű földrajzérettségin, a topográfia talán nehezebb, mint a tavalyi vagy a tavalyelőtti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Második hete tart a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

Korrekt, a középszintnek megfelelő feladatsor - így jellemezte az idei középszintű földrajzérettségit az Eduline által megkérdezett szaktanár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A holdfázisokról, a szélrendszerekről, a földrajzi övekről, a születési és halálozási rátáról, a különböző településtípusok lakosságszámának...  Tovább »

Véget ért az emelt szintű kémiaérettségi. Diákok meséltek nekünk az idei feladatsorról.  Tovább »

A gyógyszerészet interdiszciplináris tudomány, ezért a kémia és a biológia mellett matematikai és fizikai háttértudásra is szükségük van a...  Tovább »

Ma délután vizsgáznak a diákok földrajzból. Ilyen segédeszközöket használhattok a vizsgán.  Tovább »

A kémiából érettségizőkre vár még egy szóbeli vizsga, de pontosan mi alapján pontozzák a feleletet? Mire és hány pontot adnak majd a vizsgabiztosok?  Tovább »

Bár még nem ért végez az idei érettségi szezon, erről sem szabad megfeledkezni: azokat a dokumentumokat, amiket időközben megkaptatok, és kell a...  Tovább »

Holnap érettségiznek a diákok kémiából emelt szinten is, de mi alapján zajlik az értékelés, hány pontot érnek a feladatok, és milyen lesz a szóbeli?  Tovább »

Péntek reggel a kémiaérettségivel folytatódik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - az Eduline-on ma is megtaláljátok a friss infókat a feladatokról.  Tovább »

Mennyi időtök lesz a feladatok megoldásra? Milyen témákat kaphattok és hogyan pontozzák az írásbeli vizsgát?  Tovább »

Holnap a kémiaérettségivel folytatódnak a vizsgák. Középszinten és emelt szinten is nagy feladat vár a diákokra.  Tovább »

Milyen feladatok leszenek a középszintű földrajzérettségin? Hány részből áll a feladatsor, és mennyi időtök lesz a megoldásra?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X