Jelentkeztetek a pótfelvételire, és olyan szakot jelöltetek meg, amely alkalmassági, gyakorlati vagy felvételi vizsgát ír elő?  Tovább »

Pontosan mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy országos reprezentatív felmérésből kiderült, hogy Magyarországon a 18-59 éves korú lakosság ötöde érdekelt valamilyen módon az albérletekben.  Tovább »

Többen jelentkeztek és jutottak be mérnök szakokra 2018-ban a hazai felsőoktatási intézményekben, mint tavaly, vagyis évről évre – ha lassan is -...  Tovább »

hirdetés

Lezárult a 2018-as pótfelvételi jelentkezési időszaka, a ponthatárokat augusztus 24-én hozzák majd nyilvánosságra.  Tovább »

Jelentkeztetek a pótfelvételire, és olyan szakot jelöltetek meg, amely alkalmassági, gyakorlati vagy felvételi vizsgát ír elő?  Tovább »

Sok lakástulajdonos megvárta a ponthatárok kihirdetését és csak ezt követően dobta piacra a kiadó lakását , ezért augusztus első napjaiban jóval...  Tovább »

Mit jelent a szakváltás, és milyen következményei vannak, ha állami ösztöndíjas képzésben tanultok? Íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Hamarosan költöztök kollégiumba vagy albérletbe az egyetem miatt?  Tovább »

Holnap éjfélig lehet még jelentkezni egyetemre, főiskolára pótfelvételi eljárással.  Tovább »

Új típusú szak indul szeptembertől Magyarország néhány egyetemén, főiskoláján, melynek lényege a kevesebb elméleti, de annál több gyakorlati képzés...  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

A most érkező külföldi hallgatókkal tovább emelkedik a Debreceni Egyetem elsőéveseinek száma: a tavalyi 1690 után ebben az évben már 1825-en...  Tovább »

Hétfő éjfélig jelentkezhetnek a pótfelvételi eljárásra azok, akik az általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt főiskolára, egyetemre sem...  Tovább »

Hogyan lehet benyújtani a felvételi jelentkezést? Milyen szabályok vonatkoznak a pótfelvételire és milyenek lesznek a ponthatárok?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X