Kedd déltől pályázhatnak 18 éves magyar fiatalok egy olyan ingyen vonatjegyért, amellyel júliustól októberig bejárhatják Európát.  Tovább »

Megbüntethet-e az őszi szünet utáni első tanítási napon a kalauz a MÁV, a GYSEV vagy a Volán járatain, ha az októberi diákbérletet mutattátok fel?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) egy nappal meghosszabbítja az októberre szóló vasúti és autóbuszos tanuló havibérletek érvényességi idejét...  Tovább »

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szeptemberi bérleteket már augusztus 28-ától elfogadják a MÁV-Start, a GYSEV és a Volánok járatain - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium...  Tovább »

Augusztus 28-tól érvényesek a szeptemberi vasúti és autóbuszos dolgozói és tanulói havi helyközi bérletek - közölte a Nemzeti Fejlesztési...  Tovább »

Kedvezményes nyári diákbérlettel rukkolt elő a MÁV - megnéztük, mennyit lehet vele spórolni.  Tovább »

Vasúti vagy autóbuszos bérlettel utaztok? Van egy jó hírünk: a májusi bérletet egészen június 7-én éjfélig használhatjátok.  Tovább »

Mit érdemes tudni a budapesti diákbérletről?  Tovább »

Januárban befejeztétek az egyetemet, így a tavaszi szemeszterben már nem lesz érvényes diákigazolványotok?  Tovább »

Minden részletre figyelni kell, mert nem minden ellenőr lesz elnéző.  Tovább »

Elvetette az uniós fiatalok számára ingyenes Interrail vasúti bérlet tervét az Európai Bizottság, és helyette mindössze egy "felvizezett" javaslatot...  Tovább »

Több ezer forint megy el minden hónapban bérletre?  Tovább »

Jövőre már tesztelik az uniós kezdeményezést.  Tovább »

Az ingázó diákok felé tett extra engedményeket a szünetre a MÁV, a GYSEV és a Volán.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X