Sokan most fogtok majd elköltözni a családi tűzfészek mellől, lássuk a ti elképzeléseitek is ilyenek az egyedül élésről.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha főiskolára vagy egyetemre jelentkeztetek, hamarosan azon is el kell gondolkoznotok, hogy a sikeres felvételi után hová költöztök majd.  Tovább »

A középiskola utolsó éve? Vannak olyan hibák, amiket sokan elkövetnek az utolsó félévben, ezzel kockáztatva a felvételit és az érettségit is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezekkel a helyzetekkel a legtöbb végzős egyetemista találkozik a diplomaszerzés előtt.  Tovább »

Sajnos a lelkesedés hamar elfogy, már a szemeszter elején.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár olyan tanulságos dolgot, amivel mindenki találkozik a középiskolai évek alatt. Ezeket tanulja meg minden diák a középiskolában.  Tovább »

Hamarosan itt a záróvizsgára jelentkezés és a szakdolgozat leadás határideje is.  Tovább »

Minden egyetemista ismeri a vizsgaidőszak utáni fogadkozást, ami úgy kezdődik, hogy a következő félévben majd...  Tovább »

Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

Nem, tényleg nem adtak fel házit, sajnálom, anya, nem láttam, hogy hívtál, a telefonom lemerült és társaik.  Tovább »

Már nincs sok hátra a vizsgaidőszakból, de vannak köztünk olyan hősök, akik még mindig megállás nélkül magolnak.  Tovább »

Megkérdezték a miniszterhelyettest, hogy mit üzen az oktatási rendszer igazságtalanságai és a túlterheltség ellen tiltakozó diákoknak.  Tovább »

Nemsokára vége a 2017/2018-as téli vizsgaidőszaknak. Összegyűjtöttünk pár egyetemi arcot, akik biztosan meg fognak jelenni a vizsgatemető bulikon is.  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X