Mindenki tudja, aki egyetemista vagy főiskolás, hogy a téli vizsgaidőszak komoly kérdéseket vethet fel, hiszen közeleg a karácsony és a...  Tovább »

Vannak, akiknek már nagyon közel van a diplomázás, a záróvizsgák, a szakdolgozat leadása és annak megvédése.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Állatsimogatót alakított ki egy ausztrál egyetem, hogy így segítsen a diákoknak megbirkózni az év végi vizsgaidőszak okozta stresszel.  Tovább »

Még az sem kizárt, hogy ezek a dolgok nagyon fognak hiányozni a felnőtt életből, sőt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van pár olyan kérdés, ami a legtöbb egyetemista fejében megfordul, amikor közel a diplomához vagy a diploma után belekezd a felnőtt életbe.  Tovább »

Tegye a szívére a kezét mindenki: ugye, hogy ti is mondtátok már ezeket? Nem véletlenül, hiszen ez együttjár a gyerekkorral és az iskolával.  Tovább »

Instant bolognai, tantárgyfelvétel, a könyvtár a vizsgaidőszak kellős közepén - ezekről alighanem minden egyetemistának és főiskolásnak ugyanaz jut...  Tovább »

Vannak olyan dolgok, amiket a tanárok sem mondanak el, nem kötnek a diákok orrára. Bizonyos oktatóknál a tanítás nem munka, hanem életforma.  Tovább »

Kígyóbűvölőt fogadott fel az egyik nigériai egyetem, hogy megvédje a hallgatóit a veszélyes állatoktól.  Tovább »

Óriási a tétje annak, hogy mit tanítunk meg a fiataloknak a szexről, mégis kerüljük a témát. A hvg.  Tovább »

"Ha a magyar kormány célja az volt, hogy gátat vessen az itteni munkának, üzenem: nem sikerült" - a Népszava hallgatókat kérdezett a CEU-ügyről.  Tovább »

Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Hamarosan itt az első őszi zh hét, majd a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Sok dolog van, amit biztosan mindenki emlegetni fog az egyetem után is, de vajon mennyire maradnak meg az ébren töltött esték, amikor esszéket...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X