Elkezdődött a vizsgaidőszak, de nem csak a tanulásra érdemes figyelni, ha nem szeretnétek kreditet bukni.  Tovább »

Mindenki hallott már történeteket a kollégiumok higiéniai állapotairól: itt egy megdöbbentő példa arra, hogy van, amelyik sztori igaz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Be kell látni, hogy minden egyetemnek oszlopos tagjai ezek az emberek.  Tovább »

A legtöbb egyetemen már le kellett adni a szakdolgozatot, és ilyenkor sok hallgatónak megfordul a fejében a következő gondolatok közül néhány.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy dolog biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Sokan most fogtok majd elköltözni otthonról. Lehet, hogy a valóság nem is olyan lesz, mint ahogy elképzelitek?  Tovább »

Sokan sokféleképpen vélekednek az egyetemről, de egy valami biztos: sokat tanulhattok az ott töltött évek alatt. És most nem a tananyagra gondolunk.  Tovább »

Ha főiskolára vagy egyetemre jelentkeztetek, hamarosan azon is el kell gondolkoznotok, hogy a sikeres felvételi után hová költöztök majd.  Tovább »

A középiskola utolsó éve? Vannak olyan hibák, amiket sokan elkövetnek az utolsó félévben, ezzel kockáztatva a felvételit és az érettségit is.  Tovább »

Ezekkel a helyzetekkel a legtöbb végzős egyetemista találkozik a diplomaszerzés előtt.  Tovább »

Sajnos a lelkesedés hamar elfogy, már a szemeszter elején.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár olyan tanulságos dolgot, amivel mindenki találkozik a középiskolai évek alatt. Ezeket tanulja meg minden diák a középiskolában.  Tovább »

Hamarosan itt a záróvizsgára jelentkezés és a szakdolgozat leadás határideje is.  Tovább »

Minden egyetemista ismeri a vizsgaidőszak utáni fogadkozást, ami úgy kezdődik, hogy a következő félévben majd...  Tovább »

Hamarosan vége a vizsgaidőszaknak, és sokan vannak, akiknek ez volt az első vizsgázással töltött közel 2 hónapja.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X