Nem minden elsőéves kap kollégiumi helyet, a túljelentkezés ugyanis jelentős.  Tovább »

Hamarosan itt az első őszi zh hét, majd a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok dolog van, amit biztosan mindenki emlegetni fog az egyetem után is, de vajon mennyire maradnak meg az ébren töltött esték, amikor esszéket...  Tovább »

Sokan mondják, hogy az egyetemi évek a legemlékezetesebbek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Van, aki Ilyenkor ér a szakácstudománya csúcsára a különböző tésztákkal és szendvicsekkel, és van, aki a gyorséttermek törzsvendége lesz az egyetemi...  Tovább »

Milyen az első vizsgaidőszak az egyetemen, főiskolán? Mindenki átesik rajta, és biztosan elraktározza a tapasztalatokat.  Tovább »

Amikor 25 ezer forinttól még mindenki gazdagnak érezte magát, az volt a legmenőbb az osztályban, akinek volt világítós cipője, vagy a kék...  Tovább »

Habár mi is tudjuk, hogy még csak most kezdődött a szorgalmi időszak, vannak, akik már tudják, hogy mi vár majd rájuk, ha eljön a vizsgaidőszak.  Tovább »

Hamarosan minden egyetemista belekóstolhat az igazi egyetemi bulizásokba, és előbb utóbb arra is rájön, hogy milyen tipikus bulizók vannak az ilyen...  Tovább »

A szövetségi megállapodás után információink szerint múlt hétre az anyaországbeli kampusz kérdését is sikerült megoldania a CEU-nak - méghozzá a...  Tovább »

Hatalmas különbség lehet a középiskola és az egyetem között.  Tovább »

Az egyetem alatt az ember kísérletezőkedvében nagyon sok megválaszolatlan kérdésre keresi a választ, természetesen saját tapasztalatok által.  Tovább »

Jövőre felvételiztek egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Alig pár hét telt el a szorgalmi időszakból, de a nagyi/szomszéd/nagybácsi már most a vizsgaidőszakkal riogat?  Tovább »

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek melyik magyar egyetemen tanítanak a legjobb tanárok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X