Néhány apró szabály betartásával és pár rendszer bevezetésével könnyedén lehet a következő, az eddigi legjobb szemeszteretek az egyetemen.  Tovább »

Gondolkoztatok már azon, hogy szeptemberben az egyetemen milyen feladatok várnak majd rátok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sokan most fogtok majd elköltözni a családi tűzfészek mellől, lássuk a ti elképzeléseitek is ilyenek az egyedül élésről.  Tovább »

Sokan elgondolkozhattatok már azon, hogy mi lesz a diploma után, sokan már tudhatjátok is, hogy ha megkapjátok az első munkátokat, rájöttök: soha...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már bőven elkezdődött a kollégiumi jelentkezés, nemsokára be is költözhettek az új szobátokba, ha felvettek titeket.  Tovább »

Vannak olyan mondatok, amik szinte már szólások is lehetnének az egyetemeken. Ezekből szedtünk össze tíz olyat, amit garantáltan ti is mondatok már.  Tovább »

Vannak olyan dolgok, amikkel minden elsőévesnek szembesülnie kell majd, ha elkezdi az egyetemet, összeszedtünk párat nektek ezekből a...  Tovább »

Nem sokára megkezdődik a gólyatáborok időszaka.  Tovább »

Most, hogy már mindenki tudja, hogy hova vették fel egyetemre, eljött az ideje, hogy bevezessünk titeket a csodálatos egyetemi életérzésbe.  Tovább »

Megkérdeztünk pár HÖK-öst, hogy mit tanácsolnak azoknak akik most mennek egyetemre, a válasz egyöntetű volt, bárki szólalt meg: menjetek el a...  Tovább »

Nemsokára megindul a lázas albérletkeresés.  Tovább »

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

Hamarosan kiderül, kit hova vettek fel. Addig is érdemes már most felkészíteni a telefonotokat a hallgatói élet viszontagságaira.  Tovább »

Hamarosan eljön a ponthatárhúzás ideje, onnantól pedig egy pillanat, és eljön a beköltözés is.  Tovább »

A kollégiumi létforma egy teljesen más világ, nem árt felkészülni. Már most érdemes elkezdeni beszerezni a dolgokat a költözésre.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X