A kollégiumi létforma egy teljesen más világ, nem árt felkészülni. Már most érdemes elkezdeni beszerezni a dolgokat a költözésre.  Tovább »

Lassacskán kiderül, kit melyik egyetemre vettek fel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy kép, amiben minden egyetemista megtalálja az igazát.  Tovább »

Az Útajövőbe oldal spórolási tippjei összegzik, hogyan lehetséges ugyan annyi pénzből jobban kijönni a hónapban. Érdemes elolvasni!  Tovább »

hirdetés

Miután végzel az egyetemen, elkezdődik az a bizonyos nagybetűs élet, vége a gondtalan diákéveknek. És ez nem mindig egyszerű.  Tovább »

Közlekedés, étkezés, sport, jegyzetek - a leggyakrabban felmerülő kérdések témakörei egyetemistaként, főleg anyagi szempontokból.  Tovább »

Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb embere egy középiskolásoknak szóló előadáson 11 tanácsot adott az életről és a célok elérésétől.  Tovább »

Az Insider nagy portrét közöl a Moszkvában tanuló diákokról, és lakóhelyükről.  Tovább »

Mit tesz az ember, ha nincs a közelben használható tűzhely, de valamiből mégis vacsorát szeretne készíteni?  Tovább »

Minden felsőoktatási intézménybe felvett fiatal számára a hallgatói évek bizonyulnak életének legintenzívebb időszakának.  Tovább »

Első magyar városként nyerte el Pécs a Tanuló Város díjat, mellyel azokat ismerik el, ahol kimagasló és „kézzel fogható” a fejlődés az oktatás és az...  Tovább »

Nem lehetett a szőnyeg alá söpörni a problémát, olyan sok volt a megbetegedés az ír egyetemen.  Tovább »

Mert a kollégista végtelen kreativitásról tesz tanúbizonyságot az egyetem három (négy, öt, hat...) éve alatt.  Tovább »

Az egyetem nem csak egy intézmény. Az egyetem életforma. Mert csak az egyetemisták tudják (és értik)...  Tovább »

Megkezdődött az iskola, de te még mindig úgy érzed, hogy a fejben a tóparton jársz, vagy henyélsz az árnyékban a fák alatt, lélekben készülve a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X