szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az idei év a sorozatokról (is) szólt. Most kiderül az igazság: ezeket a filmeket, sorozatokat néztük legtöbbször 2020-ben.

A drámák és a vígjátékok előtt töltöttük a legtöbb időt 2020-ban, de a dokumentumfilmek is népszerűek voltak - írja a hvg.hu. A tavalyi évhez képest hatszoros időt töltöttünk mesenézéssel. Ebben jelentős szerepe volt a Jurassic Park: Krétakori tábor, az Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz, a Lunaria - Kaland a Holdon, a Táncra fel! és a DJ Hamupipőke című alkotásoknak is.

Továbbra is népszerűek a vígjátékok, kivétel nélkül minden hónapban dobogós volt ez a kategória. Ebben nagy szerepe volt az Űrhadosztálynak, az Emily Párizsbannak, a Szexoktatásnak és Én még sosem…-nek is.

A Netflix közleménye szerint sokan voltak kíváncsiak a Remélem legközelebb sikerül meghalnodra, a Sötétségre, a Nagy pénzrablásra, az Esernyő Akadémiára, a Veszélyes hazugságokra és Spenser az igazság nyomábanra.

A spanyol készítésű Nagy pénzrablás 92 országban került be a napi legnépszerűbb 10 cím közé, a Barbárok 91, a norvég Ragnarök pedig 89 országban kapott kiemelt figyelmet az évben.

A régióban Magyarországon nőtt legnagyobb mértékben a Netflix dokumentumfilmjei iránti érdeklődés, ötször annyi időt töltöttünk ezek előtt. Többek között a Társadalmi Dilemmával, illetve David Attenborough sorozataival.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!