szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy viccnek szánt komment után a szingapúri férfi lepődött meg a legjobban, hogy tanára 21 év után visszaadta neki a tamagocsiját.

A szingapúri Lai Wai Kit 21 évvel ezelőtt sokáig spórolt a zsebpénzéből, hogy vehessen magának egy tamagocsit -, amiért akkoriban megőrültek a gyerekek -, de nem sokáig örülhetett a játéknak, ugyanis egyik tanára elkobozta tőle, mert órán is játszott vele - számolt be az esetről a 24.hu a brit LadBible cikke alapján.

A történet eddig még nem is lenne érdekes, hiszen szinte minden második diákkal előfordult már, hogy elvett tőle valamit a tanára, de Wait Kit hiába próbálta többször is visszakérni a tamagocsiját, nem járt sikerrel. A fiú egy idő után fel is adta, mert tudta, hogy a digitális kisállata, gondoskodás híján úgyis elpusztult - a tamagocsinak ugyanis az a lényege, hogy van egy digitális háziállatod, amiről gondoskodni kell, és a gombok segítségével kell etetni, illetve játszani vele, különben elpusztul.

Nemrég azonban megjelent az iskola közösségi oldalán egy hír, miszerint a tanár nyugdíjba vonul, Wait Kit pedig viccből odakommentelte, hogy a tamagocsija még mindig ott van a tanár fiókjában, de köszöni neki az életre szóló leckéket. Talán a szingapúri férfi lepődött meg a legjobban, amikor nem sokkal később üzenetet kapott az egykori tanárától, aki azt írta, nem tudja, mi az a tamagocsi, de talált egy régi kis kütyüt a fiókjában, majd képet is csatolt róla. Kit azt válaszolta, hogy csak viccnek szánta a kommentet, de ez valóban az ő játéka, így 21 év után visszakerült eredeti tulajdonosához az elkobzott tamagocsi.

Arra kíváncsi a CIA, vajon ti mennyire lennétek jó ügynökök

Nemrég egy egyszerű kérdést tettek fel, amire több ezer válasz érkezett. Ti mire tippeltek?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!