szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A koronavírus miatt mindenki a négy fal közé - vagy legalábbis az ország határain belülre - szorult, így most az utazások is elmaradnak. De ki mondta, hogy csak személyesen lehet ellátogatni a Yellowstone Nemzeti Parkba vagy éppen a Tátrába a Tar-pataki vízeséshez?

A Sounds of Your Park nevű honlapon belehallgathattok az afrikai dzsungel esős reggeleibe, egy kattintással ott teremhettek a spanyolországi flamingók, vagy éppen az egyiptomi méhek között.

Nincs más dolgotok, mint a világtérképen kiválasztani, hogy hova szeretnétek "utazni", majd átadni magatokat a táj hangjainak. Ezzel az oldallal garantált a kikapcsolódás.

©

Számotokra is egyre nyomasztóbb, hogy alig lehet kimozdulni a négy fal közül és az osztálytársaitokat is csak videó chaten keresztül látjátok? Itt találtok két olyan alkalmazást, amivel relaxálhattok egy kicsit az egyhangú napokon.

"Vegyetek már fel nadrágot" - újabb emlékezetes pillanatok a távoktatásból

Bekapcsolva maradt mikrofonok, szakadozó wifi és hiányos öltözetben megírt zh-k - lassan már a tanárok és oktatók szeme se rebben, ha valami furcsa történik az online órájukon.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!