szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A biztos nyelvtudás egyik alapja a szókincsfejlesztés, ha unjátok a klasszikus módszereket, ez az app tetszeni fog. Rengeteg film és sorozat 40 ezer különféle kifejezését gyűjtötte ki a Skeebdo nevű magyar startup abba az alkalmazásba.

A Skeebdo a már jól ismert szókártyákat használja a tanításra - írja a hvg.hu tech rovata -, miközben egyre nehezedő feladatok elé állít benneteket. Mivel a szavakkal nem elég egyszer találkozni ahhoz, hogy hosszú távon rögzüljenek, ezért azokat több alkalommal is visszakérdezi az alkalmazás.

A tanulás elején beállíthatjátok, hogy milyen szinten beszélitek az angolt, így a szavakat is ezek alapján választja ki a kijelölt filmből vagy sorozatepizódból a program.

©

A cég tervei szerint később a filmek és sorozatok mellett könyvek, újságcikkek, illetve YouTube-videók szókincsét is beépítenék az adatbázisba.

Az app androidos eszközökre, valamint iPhone-ra és iPadre is elérhető és jelenleg több mint 200 ezer filmmel és sorozattal gazdálkodhatnak azok, akik angolul tanulnának. Ezek összesen 40 ezer egyedi szót és kifejezést tartalmaznak.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!