szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Akár az iskolai feladatokhoz, akár a magánórákhoz van szükségetek fordítóra, ezekkel az appokkal nem lőhettek mellé.

A SayHi fordító a hangalapú felismerésnek köszönhetően azonnal lefordítja a mondanivalótokat, de természetesen gépelésre is van lehetőségetek. Az alkalmazás több mint 55 nyelvről és nyelvre tud tolmácsolni, bizonyos nyelveken pedig - mint például az angol, az arab, a francia vagy éppen a spanyol - különböző dialektusokat is támogat.

Ebben az alkalmazásban négy ismert fordító - a Google Translate, a Microsoft Translator, az Yandex Translate és a Baidu Translate - segíti, hogy minél pontosabb eredményt kapjatok. Az app több mint 100 nyelvet és nyelvjárást támogat. De ezzel a nyelvi fordítóval sem lőhettek mellé, ugyanis ebben szintén 100 felett van a választható nyelvek száma.

Ha kifejezetten magyar-angol fordítót kerestek, akkor ezt, ha pedig magyar-német fordítót, akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.

Szeretnétek átlátni a kiadásaitokat és bevételeiteket? Ez az ingyenes app segíthet

Rendbe akarjátok tenni a pénzügyeiteket? Sosem tudjátok hónap végén, hogy mire ment el az összes ösztöndíjatok vagy zsebpénzetek? Most mutatunk egy ingyenes alkalmazást, amivel egyszerűen nyomon követhetitek a bevételeiteket és kiadásaitokat.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!