szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Érdekel benneteket a horvát nyelv? Szívesen tanulnátok néhány szót és kifejezést, mielőtt a nyelvtani szabályokkal is megismerkednétek? Akkor ezeket az alkalmazásokat érdemes kipróbálnotok.

Szavak és kifejezések

Ebben az alkalmazásban a 3500 leggyakrabban használt horvát főnévvel és igével ismerkedhettek meg. Szójátékokkal és szókártyákkal fejleszthetitek a szókincseteket. A kártyák hátoldalán látható képek segítenek, hogy könnyebben megjegyezzétek a szavakat. Az alkalmazás angol nyelvű, ezért azoknak ajánljuk, akiknek nem okoz gondot a fordítás.

©

FunEasyLearn

Ezzel az alkalmazással szórakoztató feladatokon keresztül tanulhattok meg horvátul írni, olvasni és beszélni. Az app jelenleg 6000 horvát szót tartalmaz - a listát folyamatosan bővítik -, amelyet tíz szint és kétszáz téma ölel fel. Mindemellett 350 gyakran használt kifejezést is megismerhettek, amelyeket a mindennapi életben és utazások során is tudtok hasznosítani. Az anyanyelvi beszélők által készített hangfelvételeknek köszönhetően a szavak kiejtését is elsajátíthatjátok.

©

Három ingyenes app, amivel spanyolul tanulhattok

Most ismerkedtek a spanyol nyelvvel, vagy elmélyítenétek a már meglévő tudásotokat? Bárhogy is legyen, a következő alkalmazásokat érdemes kipróbálnotok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!