szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nyelvvizsga előtt álltok, és úgy érzitek, a szóbeli a mumus? Ha nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt, akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.

Hello Talk a language exchange appok közé tartozik, amelyek segítségével anyanyelvi beszélőkkel kommunikálhattok írásban és szóban, így fejlesztve szövegértési és kommunikációs készségeteket.

A Hello Talkot több mint száz nyelv beszélői használják, az appon keresztül folytatott beszélgetéseket a rendszer lementi, így a leghasznosabb kifejezéseket elraktározhatjátok magatoknak.

Az alkalmazás alapvetően ingyenes, de bizonyos extra funkciókért fizetni kell.

Nyelvi diákhitel: azok is igényelhetik a kölcsönt, akik már befejezték a tanulmányaikat?

Október 1-jétől lehet igényelni a nyelvi diákhitelt: maximum 500 ezer forint kölcsönt kaphattok, amelyből a nyelvtanfolyam és nyelvvizsga költségét fedezhetitek. Akkor is felvehetitek a hitelt, ha már csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomához? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.