szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Németül tanultok és úgy érzitek, jó lenne egy kis gyakorlás az iskolakezdés előtt? Külföldre utaztok, ahol jól jönne a némettudás? Ezzel az appal ingyenesen tanulhattok, ismételhettek és gyakorolhattok.

Ezzel az appal akár kezőként, akár profiként is találtok nektek való feladatokat. Mielőtt belekezdenétek a tanulásba, ki kell választanotok egy közvetítőnyelvet, amit már beszéltek. Ha szeretnétek, akkor ez lehet a magyar, vagy bármilyen más nyelv is. Ezután kitölthettek egy szinteflmérőt, ám ez nem kötelező.

A második nyelvvizsga díját is vissza lehet igényelni? Itt a válasz

A másodiknak megszerzett nyelvvizsga is lehet ingyenes? Olvasói kérdésre válaszolunk.

Ezt követően választhattok feladatok közül, ahol mondatokat kell összeraknotok, képekhez megtalálni a jelentésüket vagy akár hallás után megtalálni a megfelelő kifejezéseket. Ezeken felül több kvízt és tesztet is kipróbálhattok. Az appban több leckét is találtok, amelyeket ingyen megcsinálhattok. A leckék után pedig gyakorolhatjátok, amit megtanultatok. Ha szívesen kipróbálnátok az appot, akkor itt letölthetitek. Ha szívesen kipróbálnátok, akkor itt letölthetitek az alkalmazást.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.