szerző:
Eduline

A nyelvtanulási lehetőségek mellett külföldi tanulási és munkavállalási ajánlatok sora is várja az érdeklődőket a Millenárison a péntektől vasárnapig tartó 11. Nyelvparádén.

A rendezvényen a nyelvtanulási lehetőségek teljes palettáját megismerhetik az érdeklődők: a hagyományos kurzusoktól egészen a legmodernebb technikai eszközökig. A széles kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki saját stílusának megfelelő módszert találjon a minél hatékonyabb nyelvtanuláshoz.

A nyelvoktatási szakma legnagyobb hazai rendezvényén képviseltetik magukat magyar és külföldi nyelviskolák, nyelvi utaztató cégek, nyelvi és kulturális intézetek, távoktató, internetes és gyermekképzéseket kínáló nyelvoktató cégek. Jelen lesznek nyelvvizsgaközpontok, idegen nyelvű és tankönyvkiadók, kereskedők, multimédiás oktatószoftverek és oktatási segédeszközök gyártói, forgalmazói.

A rendezvényen a nyelvtanulási lehetőségek mellett külföldi tanulási és munkavállalási ajánlatok sora is várja az érdeklődőket, segítenek nekik pályaválasztásban, önéletrajzírásban, állásinterjúra való felkészülésben, sőt próbanyelvvizsgán és próbainterjún is részt vehetnek.


mti