szerző:
Eduline

Egy hónapnyi börtönnel néz szembe a 17 éves amerikai diák egy ártalmatlannak indult csíny miatt.

Egy dél-karolinai iskolában a helyi sheriff letartóztatott egy diákot, mert az papírrepülővel dobta meg tanárát - írja a South Strand News.

Bár elsőre ártalmatlannak tűnik az eset, illetve túlzónak az intézkedés, hozzátartozik, hogy a tanár épp elfordította a fejét, így a szemét érte a papírrepülő orra.

A tanárt, Edward McIvert "nagyon vörös szemmel" találta meg egy kollégája a természettudomány óra után január 10-én. A tanár nagyon feldúlt állapotban volt, ugyanis több szemműtétje is volt már.

A diák elismerte, hogy szándékosan célzott McIver fejére, majd a megyei fogdába szállították, később elengedték. A közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett eseteket szigorúan büntetik, egy ilyen esetért egy hónap börtönt is kaphat a fiú, akinek február 24-n lesz a tárgyalása.

Amputált lábakkal menetel egy fiú az iskolai zenekarban

Jahkee Johnson egy súlyos rendellenességgel született, amiért még kisgyerekként amputálták a lábát. Nem talál akadályt az életében. Egy különlegesen kitartó atlantai fiúról számolt be a WSB TV, aki iskolája rezesbandájának arca lett. Jahkee Johnson jelenleg 15 éves, imád zenélni a tubáján, ezért csatlakozott a Cedar Grove középiskola zenekarához.