szerző:
Eduline

Kásler Miklós Széchenyi-díjas magyar onkológus, egyetemi tanár, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója lehet Balog Zoltán utódja az Emberi Erőforrások Minisztériumának élén - írja a Figyelő.

A Figyelő információi szerint a legnagyobb esély arra van, hogy Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója váltsa Balog Zoltánt.

©

Balog Zoltán még hétfőn beszélt arról az Origónak, hogy nem marad miniszter. "A jövőt illetően két hosszabb beszélgetésem volt a miniszterelnökkel a választások után. Azt mondta, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma ebben a struktúrában és összeállításban marad. Nekem ezzel kapcsolatban voltak változtatási javaslataim, amiket ő nem fogadott el. Felajánlotta, hogy válasszak. Vagy ebben a formában folytathatom a munkát, vagy van számomra más ajánlata is" - mondta.

Balog Zoltán távozik: de ki lesz a következő miniszter?

Balog Zoltán nem marad miniszter, de vajon ki vezeti majd az Emberi Erőforrások Minisztériumát a következő négy évben? Hétfőn biztossá vált: a következő években nem Balog Zoltán vezeti majd az Emberi Erőforrások Minisztériumát, az Origónak adott interjúban azt mondta: "a jövőt illetően két hosszabb beszélgetésem volt a miniszterelnökkel a választások után.