szerző:
Eduline

Bár már jó pár éve, hogy gimnazisták voltunk, azért az emlékek megmaradnak. Ezúttal arra gondoltunk vissza, mi milyen zeneszámokra táncoltunk a legjobban tizenévesként.

Barni

Gimiben inkább a régebbi zenéket kezdtem el felfedezni, de hát mit is tehettem volna abban a korban, amikor ez volt a menő?


Ezért aztán szerettem koncertekre járni - persze, mikor már elengedtek -, és az akkor még nem túl ismert Quimbyt nagyon csíptük az osztálytársakkal. Azt hiszem, hogy kicsit később ez a szám hozta meg nekik az igazi hírnevet. Az album akkor jelent meg, mikor érettségiztem.

 

 

Fruzsi

Debreceniként mi másra bulizhattunk volna, mint Tankcsapdára? Jó, mondjuk táncolni erre kevésbé lehet, de tombolni annál inkább. Persze vannak kivételek, a következő Tankcsapda-számot például ezerszer hallgattuk péntek esténként:

 

Nóri

Alig 5 éve érettségiztem, szóval még közeli az élmény. Az én baráti köröm inkább beszélgetős, fröccsözgetős, házibuli-szervező közösség volt, szóval nem a tipikus bulizenék szóltak. Megosztok veletek valamit, amit akkor sokat hallgattunk: