szerző:
Eduline

A Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) második alkalommal rendezi meg campusán 2009. április 24-én 9 és 18 óra között, Karrier Nap és Állásbörze programsorozatát. A ZSKF a standos kiállítás mellett számos érdekes programmal várja az érdeklődőket.

Az egész napos rendezvény alkalmával a Főiskola megújult aulájában aktuális munkaerő-piaci kérdések és problémák megvitatására kerül sor, Szakmai Fórum keretében. A moderált beszélgetések témái: „Karrierlehetőségek a Külügyminisztériumban - tájékoztató a felvételi rendszerről és a szakmai gyakorlatról”,  „Karriermenedzsment a válság idején”, „Válság és munka”, „Versenyképes pályakezdők - a használható tudás jelentősége”, valamint a „A nyelvi kompetencia jelentősége a munkaerőpiacon”.

Hagyományos szakmai programok keretében további tanácsadások, próbainterjúk, kompetencia mérés, valamint grafológiai konzultáció várja az idelátogatókat. A rendezvény színes kínálata lehetőséget ad arra, hogy a munkavállalók és munkaadók személyesen is kapcsolatba lépjenek egymással, a cégbemutatók, állásajánlatok és gyakornoki programok kínálata által. Az esemény célja, hogy a jelenleg tanulmányaikat folytató hallgatók és frissdiplomás pályakezdők, valamint a néhány éves gyakorlattal rendelkező álláskeresők is megtalálják a végzettségüknek, elvárásaiknak igazán megfelelő állás lehetőségeket, illetve szakmai gyakorlati helyeket. A kiállítók és a szakmai partnerek a közszféra és a versenyszféra különböző területeiről érkeznek.