szerző:
Eduline

Szavazást indítottunk: arra voltunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa. Öt nap alatt 34 135 szavazat érkezett, most pedig kiderül, az eduline-olvasók szerint melyik campus a legszebb!

A szavazatok 40 százalékát a Szegedi Tudományegyetem kapta, vagyis a szavazás első körének eredménye alapján az SZTE campusa a legszebb. A második helyen a Debreceni Egyetem áll a szavazatok 30 százalékával, a harmadik pedig a Szent István Egyetem 10 százalékkal.

A negyedik helyre a Pécsi Tudományegyetem, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem került a szavazatok 5-5 százalékával, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem campusát a szavazók 4-4, a Budapesti Corvinus Egyetemét 2, az Óbudai Egyetemét és a Széchenyi István Egyetemét 1-1 százalékuk tartja a legszebbnek.

Hogyan tovább?

Senkinek nem kell izgulnia, ha nem látta saját egyetemét - például a Semmelweist, a Pázmányt vagy éppen a Soproni Egyetemet - az első körben, így nem tudott rá szavazni. Indul a második kör: ismét mutatunk nektek tíz egyetemet, és azt kell eldöntenetek, melyiknek van a legszebb campusa.

Ismét öt napotok lesz arra, hogy leadjátok a szavazatotokat, és persze szóljatok az ismerősöknek, hogy ők is szavazzanak, péntek éjfélkor zárjuk a második kört!

Szavazni itt lehet:

Melyik a legszebb magyar egyetem? Indul a szavazás második része!

Itt a második kör: még mindig szavazhattok a legszebb magyar egyetemi kampuszra. Szerintetek melyik a legszebb?