szerző:
Eduline

Szívesen tanulnátok Kanadában, de nincs meg az induláshoz szükséges tőke? Ma egy PhD-ösztöndíjat ajánlunk, amellyel a kanadai Alberta Egyetemen kutathattok.

Doktori kutatói ösztöndíjat hirdet magyar hallgatóknak a 2014/2015-ös tanévre a kanadai Alberta Egyetem. A szeptember elsejétől 2015. augusztus 31-ig tartó programra azok a PhD-hallgatók jelentkezhetnek, akik magas szinten beszélik az angol nyelvet, és a doktori disszertációjukhoz szükséges kutatáshoz szeretnének külföldön anyagot gyűjteni. Az ösztöndíj összege 26 400 kanadai dollár - ezt havi részletekben kapják meg a hallgatók.

A kutatási terv rövid, angol nyelvű leírását, a szakmai önéletrajzot és a legalább két ajánlást tartalmazó pályázati anyagot május 9-ig kell benyújtani. Ha ez alapján bekerültök a második körbe, akkor egy személyes interjún is részt kell majd vennetek, amelyet június közepén tartanak Budapesten. Az ösztöndíjról bővebb információkat innen szerezhettek, a legnépszerűbb külföldi ösztöndíjakról pedig itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!