szerző:
Eduline

Hol tartja a 2017-es gólyatáborokat az ELTE, a Corvinus, a Semmelweis és a BME? Mikor rohamozzák meg a táborokat az elsőévesek? Utánajártunk.

©

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarának gólyatáborát minden évben Zánkán tartják, idén augusztus 28-a és 31-e között rendezik meg. A Társadalomtudományi Kar gólyatábora Szolnokon lesz augusztus 31. és szeptember 3. között, a Tanító- és Óvóképző Karé ugyanezeken a napokon Bodajkon lesz. A Pedagógiai és Pszichológiai Kar, valamint az Informatikai Kar gólyatáborának helyszíne titkos, előbbit augusztus 28. és szeptember 1., utóbbit augusztus 22. és 27. között tartják.

A gyógypedagógiai kar elsőévesei ezekben a napokban ismerkednek egymással Bükkszéken, a jogi karosoknak az egyetem épületében tartanak orientációs napokat, a tanári napokat Szolnokon szeptember 7-e és 10-e között szervezik meg, míg a Savaria Egyetemi Központ gólyái Szombathelyen, szeptember 5-8. között készülhetnek az első szemeszterre.

A Budapesti Corvinus Egyetem gólyatáborát augusztus 21. és 25. között tartják, de a helyszín még titkos. A mesterszakos gólyatáborról azonban már most lehet tudni, hogy Balatonkenesén lesz, méghozzá szeptember 1-3. között.

A Semmelweis Egyetem gólyatáborát augusztus 22. és 27. között rendezik meg, Tatán. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnök Karának elsőévesei augusztus 19. és 22. között Balatonlellén, a GTK-sok augusztus 21. és 24. között Sátoraljaújhelyen bulizhatnak.

Öt dolog, amit mindenki megtanul a gólyatáborban

Biztos, hogy minden leendő elsőéves izgatottan várja már a gólyatábort, hatalmas élmények és tapasztalatok százai várnak majd rájuk. Ebből szedtünk össze néhányat. 1. Rájöttök, hogy képesek vagytok három-négy napig folyamatosan bulizni 2. Ráébredtek, hogy - 460-as ponthatár ide vagy oda - nem csupa okostojással kell eltöltenetek a következő három/négy/öt évet 3.