szerző:
Eduline

Nyilván minden infós unásig látta már az IT Crowd című sorozatot, ahol a főhős már meg sem várja, hogy valaki elmondja a telefonba a problémát, egyből a gép újraindítását javasolja. Ez a valóságon alapulhat, legalábbis a neten keringő történetek alapján.

©

A Qartz gyűjtötte össze a Redditről a legjobb reklamációkat, amikkel IT-sok találkoztak. Az egyik ügyfél például riadtan telefonált, hogy szerinte a halott sógora vette át az irányítást a gépe fölött. Kiderült, az elemek merültek a vezeték nélküli egérben, emiatt pedig furán mozgott a kurzor.

Egy másik: - Új gépet kaptam, azt se tudom, hol van rajta az internet. – De hát most is épp azt használja, azon levelezünk. – Nem, nem, ez a Google, nekem az internet kell!

Apropó Google! A kereső gyakran változtatja meg a logóját, legtöbbször évfordulók alkalmával. Valaki ezen háborodott fel, és hívta az IT-t, hogy hagyják már békén a logót.

Diákok véleménye az idei infóérettségiről.

Egy felhasználó pedig komoly csapdába került a munkahelyén. A Redditen legalábbis arra panaszkodott, hogy mindenre ugyanazt vágják a fejéhez: minden rendben? akkor miért fizetjük az informatikusokat? valami elromlott? akkor miért fizetjük az informatikusokat?