szerző:
MTI

Új néven, új koncepcióval kezdi a 2014-es szabadtéri szezont a Rákóczi híd budai hídfőjénél az elmúlt két évben Zöld Pardon néven működött szabadtéri koncerthelyszín. A Barba Negra Track az újbudai Barba Negra Music Club szabadtéri kiadása.

©

A nyitásra külsőleg is megújuló koncert- és partyhelyszín április 30-án egy négynapos fellépéssorozattal kezdi meg az egész nyáron át tartó szezont, a nyitókoncertet a Hooligans tartja - közölték a szervezők.

Május elsején a Kosheen lép fel a Barba Negra Trackben, másnap a Supernem mutatja be új albumát, a hosszú hétvégét az Intim Torna Illegál május 3-i, szombati műsora zárja. A koncertek után az elektronikus tánczene kedvelői szórakozhatnak a helyszínen.

A Barba Negra Track tavaszi-nyári idényében ünnepli tizenhatodik születésnapját az Isten Háta Mögött, a huszadikat a Junkies. Fellép Ganxsta Zolee és a Kartel, a Paddy and the Rats, a Pál Utcai Fiúk, a Hősök, DSP, a Magashegyi Underground, a Fish!, a  Kaukázus és az Anima Sound System. A nyár közepén az amerikai metálzene egyik legendája, a Death ad koncertet a Barba Negra Trackben. Hosszú idő után itt fog újra Budapesten játszani a klasszikus felállású Korál, de zenél a 30Y, a Bëlga, valamint a HétköznaPI CSAlódások is.

Campus life - evés-ivás, buli, könyv, kultúra kevés pénzből

Hol lehet 600 forintért ebédelni? A Corvinus-ELTE BTK-ELTE ÁJK háromszögben jártunk, első cikkünket itt, a másodikat itt olvashatjátok el. A BME és az ELTE lágymányosi campusához közeli olcsó éttermekről, menzákról itt olvashattok. Az Óbudai Egyetem VIII. kerületi campusa körül található étkezdékről itt, a 200 forintos pizzázókról itt találjátok cikkeinket. Budapest legjobb levesező helyeiről itt olvashattok.

Hogyan lehet színházba menni néhány száz forintért? Mikor mehettek múzeumba teljesen ingyen? Összefoglalónkat itt találjátok.