szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Külföldön szeretnétek tanulni vagy kutatni, de ehhez némi anyagi támogatásra is szükségetek lenne? Ezen az oldalon olyan ösztöndíjprogramokat találhattok, amelyekre érdemes pályázni.

Alap-, osztatlan vagy mesterképzésen tanultok és szívesen tanulnátok vagy kutatnátok külföldön? A Tempus Közalapítvány keresőjében több ösztöndíjlehetőség közül is válogathattok. Legyen szó teljes képzésről, részképzésről, szakmai gyakorlatról vagy nyári egyetemről.

Ezekre az ösztöndíjakra akkor pályázhattok, ha idén kezditek az egyetemet

Rendszeres szociális ösztöndíj, rendkívüli szociális ösztöndíj, alaptámogatás, Bursa Hungarica, Út a diplomához - összegyűjtöttük, hogy milyen ösztöndíjakra pályázhattok szociális alapon, és ezekkel mekkora támogatást szerezhettek.

Az ösztöndíjkeresőben kiválaszthatjátok, milyen képzésen tanultok jelenleg, milyen ösztöndíjat kerestek és melyik országot jelölnétek meg úticélként. A találatok között pedig Erasmus+, Ceepus, államközi és Campus Mundi ösztöndíjakat is találhattok.

Ha szívesen kipróbálnátok a keresőt, kattintsatok ide. Ha pedig kíváncsiak vagytok, az egyetemkezdéshez milyen támogatásokat igényelhettek, itt bővebb információkat találhattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.