szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Meghirdették a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíját és még mindig pályázhattok az ösztöndíjra, amellyel az Egyesült Államok bármelyik egyetemén tanulhattok. Összegyűjtöttük nektek a nyitott pályázatokat.

Meghirdette a 2020/2021-es tanévre szóló ösztöndíjait a Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság: ezekre az ösztöndíjakra azok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel és megfelelő szintű angolnyelv-tudással rendelkeznek.

Az angol nyelvű pályázat beadási határideje hallgatóknak és Humphrey-pályázóknak: 2019. május 20., oktatóknak és kutatóknak: 2019. október 10. A pályázatokról bővebben itt olvashattok.

Az iskolarendszerű egészségügyi szakképzést nyújtó középfokú intézmények nappali tagozatos tanulói az ápolói ösztöndíjra jelentkezhetnek, amelynek összege havi negyvenezer forint. A pályázatra február 26-tól március 12-ig a www.apololeszek.aeek.hu honlapon lehet jelentkezni. A pályázatokról bővebben itt olvashattok.

Ösztöndíjra pályázhatnak a sportolók

Meghirdették a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíját, amellyel akár havi 240 ezer forintot kaphatnak az egyetemista sportolók a 2018/19 tanév második félévében.

Meghirdették a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíját is, amellyel akár havi 240 ezer forintot kaphatnak az egyetemista sportolók a 2018/19 tanév második félévében.

Jelentkezni elektronikusan és postai úton egyaránt kell, ennek határideje 2019. március 22. A jelentkezéshez szükséges egy kitöltött jelentkezési lap, egy adatvédelmi nyilatkozat, valamint nyilatkozat a már elért sporteredményekről, és hallgatói jogviszony igazolásra is szükség van. Erről bővebben itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!