szerző:
Eduline

Március 8-án és 9-én ismét megrendezi a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának Hallgatói Önkormányzata a Miskolci Közgazdász Szakmai Napokat: Radnai Péter, a Playboy volt főszerkesztője, Gerendai Károly, a Sziget, a Volt Fesztivál és a Balaton Sound főszervezője, valamint Bombera Krisztina műsorvezető mellett több piacvezető cég vezérigazgatója is előadást tart.

Az előadások a gazdaságtudományi kar egyes szakirányainak – gazdálkodás és menedzsment, marketing, turizmus, nemzetközi gazdálkodás és pénzügy – megfelelő témájúak lesznek: többek között a Red Bull Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, a Deloitte könyvvizsgáló üzletágának vezetője és a Vodafone Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati igazgatója is mesél tapasztalatairól az egyetemistáknak.

Március 8-án és 9-én szakmai napokat tartanak a Miskolci Egyetemen

Tavaly több mint ezerötszáz hallgató vett részt a rendezvényen, ők az előadók személyes példáin keresztül ismerhették meg, hogy az egyetemen megszerzett elméleti tudás mit ér a gyakorlatban, és mi szükséges a karrierépítéshez. A Közgazdász Szakmai Napokat március 9-én egyetemi bulival zárják, ahol Radnai Péter áll a dj pult mögé.

eduline