szerző:
Eduline

Új képzést indít a Werk Akadémia és az Eduline. Ha boldogulni szeretnél az online világban, akkor naprakész gyakorlati tudásra van szükséged. Érdekel a marketing és a média? Akkor jó helyen jársz.

©

Az online médiában és marketingben is naponta új szakterületek és eszközök jelennek meg.

A Werk Akadémia és az eduline.hu közös képzésén például betekinthetsz és komplex tudást szerezhetsz arról, mikor melyik online marketing hirdetési eszközt használhatod hatékonyan céljaid eléréséhez. Ha jelentkeztek a képzésre, a félév során olyan online szakemberek lesznek segítségetekre, akiktől elleshetitek, hogyan lehet hatékonyan menedzselni egy-egy webes kampányt és megismerhetitek akár a sokak számára nem elérhető online hirdetési felületeket is.

A képzés elvégzése után, tudatosan célzott és hatékony marketinges feladattokra lesztek képesek, legyen szó akár vállalati, ügynökségi vagy online média területről.  

Kiknek ajánlott a jelentkezés?  

Azoknak, akik érdeklődnek a marketing és média világa iránt és szeretnének e területek egyikén elhelyezkedni. Azoknak, akik szeretnék frissíteni az ismereteiket, gyakorlati fókuszú naprakész tudást szerezni.   

Itt jelentkezhettek erre a szakra. A felvételi után, 2018. február 17-én kezdődik is a képzés.

Felkeltette az érdeklődésedet, de szeretnél még több információt? Regisztrálj a Werk Akadámia nyílt napjára (ami 2018. január 24-én 18 órakor lesz) vagy látogass el az Educatio kiállításra, keresd a Werk Akadémia standját (DS12 -es) és tudj meg többet a képzésekről.

Ezt az ösztöndíjpályázatot tilos kihagyni: ingyen tanulhatsz a Werk legújabb képzésén

Nem jött össze a felvételi, vagy nem egészen azt kaptad az egyetemi marketingképzéstől, mint amire számítottál? Esetleg pályamódosítást fontolgatsz, és érdekel az online marketing és az online média működése? Ezt az ösztöndíj-lehetőséget érdemes kihasználni: a Werk Akadémia és az Eduline közös pályázatot indít, a nyertes fél évig tandíjmentesen tanulhat a Werk új képzésén!