szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bodó Sándor az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára közölte, hogy nem kell pótolnia az elsősegély vizsgát azoknak, akiknek anélkül adták ki a jogosítvány.

Korábban írtunk róla, hogy az ország minden részében újraindultak a közlekedési vizsgák. A részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés - maszk és kesztyű – viselése.

A május 21-én kiadott Magyar Közlönyből az derül ki, hogy milyen a veszélyhelyzet során a járművezetésre jogosító okmány kiadásával kapcsolatos eltérő szabályok vannak. A jogosítvány most kiadják az elsősegélyvizsga megszerzése nélkül is.

Május 29-én, az operatív törzs tájékoztatóján Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár bejelentette, hogy az elsősegélyvizsgát nem kell pótolniuk azoknak, akik a veszélyhelyzet időszakában szerezték meg a jogosítványukat.

Magasabb volt az átlagkereset márciusban, mint egy évvel korábban - friss adatok

Most megnézhetitek a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatait az átlagkeresetekről. A vizsgált időszakot a koronavírus-járvány gazdasági következményei még csak részben érintették.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!