szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Class Central képzésadatbázis összegyűjtötte azokat az ingyenes online kurzusokat, amelyek a beiratkozóktól a legjobb értékelést kapták – ezek közül ajánlunk hármat.

A Kaliforniai Egyetem egyik legnépszerűbb képzése a tanulási technikákról szól. A kurzus mindössze négyhetes, és a hónap végére rengeteg hasznos gyakorlatattal gazdagodhattok, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben, gyorsabban és eredményesebben tanuljatok. A tanfolyam elősorban angol nyelven folyik, de a leckék spanyol és kínai nyelven is elérhetők.

Szintén nagy népszerűségnek örvend a Michigani Egyetem Programozás mindenkinek című kurzusa, amely segít az informatika iránt érdeklődőknek a Python elsajátításában. A tanfolyam január 14-én indul, és hét hétig tart. Nincsenek előfeltételek, ezért bárki csatlakozhat a tanulócsoporthoz.

Azoknak sem kell sokáig keresgélniük, akik a prezentációk készítésében szeretnének fejlődni: ez a négyhetes kurzus a Powerpoint bemutatók buktatóira és azok elkerülésére hívja fel a figyelmet. Segítenek abban, hogy a tanulók a prezentációkat egyszerűen, esztétikusan és az adott témához alkalmazkodva tudják elkészíteni. Fontos, hogy a tanfolyam sikeressége érdekében szükséges némi alaptudás és ismeret a Microsoft PowerPointról vagy az Apple Keynote-ról.

A teljes listát itt nézhetitek meg.

Így tanulhattok teljesen ingyen a világ legjobb egyetemein: online kurzuskereső

Hogyan tanulhattok programozást teljesen ingyenesen online, a világ legjobb egyetemein? Választhattok kurzusokat a Michigan Egyetemről, az Arizonai Egyetemről vagy a Johns Hopkins Egyetemről is.