szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Új hobbiba bármikor belekezdhet az ember. Legyen szó diákról vagy éppen szülőről, tanárról, a következő online kurzusok jó ötleteket adhatnak azoknak, akik kipróbálnának valami újat.

Saját kézzel készíteni

Újra divatba jöttek a hímzett, horgolt ruhadarabok, dísztárgyak. Ha nekifognátok éppen a horgolásnak, ez a kurzus megfelelő alapokat adhat nektek. Mindössze egy horgolótűre és fonalra lesz szükségetek.

Vágás profi módon

Ha éppen YouTuberek vagy profi vágók és szerkesztők szeretnétek lenni, ez az online tanfolyam remek videós tananyagokkal szolgál. A Filmora szoftver működését sajátíthatjátok el, ha beiratkoztok.

Zongoraóra online?

Az online kurzus során megismerkedhettek a zongorával, megtanulhatjátok a helyes ülésmódot és a kéztartást, elsajátíthatjátok a kottaolvasás alapjait. Valamint azt is megtudhatjátok, hogyan fogjatok neki egyszerű dal megtanulásának. Ha ezzel végeztetek, beiratkozhattok a második és harmadik zongorakurzusra is.

2019-ben érettségiztek? Ezek az online felkészítők sokat segíthetnek

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online kurzusokkal biztosra mehettek.