szerző:
Eduline

Már ajánlottunk nektek kidolgozott magyartételeket, most következzen a történelem: ezeken az oldalakon hasznos anyagokat találhattok, amelyekkel gyorsabban fel tudtok készülni a szóbeli vizsgára.

©

Letölthető töritételek

Húsz kidolgozott töritételt találtok ezen az oldalon - elsősorban azoknak ajánljuk, akik a középszintű szóbelire készülnek. Érdemes persze összevetni a saját tételsorotokkal, mert könnyen előfordulhat, hogy nem minden témakört találtok meg itt.

Kidolgozott tételek a YouTube-on

Ingyenesen elérhető érettségi felkészítőt tett közzé a Nemzedékek Tudása Akadémia: ezen a YouTube-csatornán matekból, történelemből és irodalomból is találtok rövid videókat, amelyeken három budapesti gimnázium vezetőtanárának előadása látható.

Minden tárgyhoz 10-12 videót készítettek - ezekben összefoglalták a főbb érettségi témaköröket. Az egyes vázlatpontokra kattintva visszamehettek ahhoz a részhez, amelyet szeretnétek még egyszer átismételni.

Tételek a Facebookon

A Diákhitel végzős középiskolásoknak indított érettségi-előkészítőt a Facebookon. Itt nem videókból tanulhattok, hanem facebookos timeline-okról. Nincs más teendőtök, mint lájkolni az applikációt, és indulhat a tanulás.

PuskApp

Ha nincs meg minden tételetek, használhatjátok a PuskAppot. A használatához regisztrálnotok kell az érettségi.com oldalon, ezután kereshettek kidolgozott tételeket, amelyeket el is menthettek a kedvencek közé.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!