szerző:
Eduline

Az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal, itt találjátok a feladatokat és a javítási-értékelési útmutatót.

©

Az emelt szintű magyarérettségi feladatsorát itt nézhetitek meg:

Az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldása:

Ez tűnt az eddigi legkönnyebb feladatsornak, pedig láttam már párat: diákok az emelt szintű érettségiről

Véget ért az emelt szintű magyarérettségi is, diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort. "Teljesen pozitív élmény volt. A reflektálás nagyon tetszett, bár az általában mindig jó téma köré épül. Kezdéskor rögtön a műelemzéshez lapoztam, és megnyugodtam, hogy Adytól kaptunk verset, nem pedig egy ismeretlen szerzőtől" - mondta Flóra az Eduline-nak, aki a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium végzős diákja.

Káromkodás és egy Ady-vers: ilyen volt az emelt szintű magyarérettségi

Az idei emelt szintű magyarérettségin Ady-verset kaptak a vizsgázók műelemzésre, emmellett a színházhoz kapcsolódó érdekes jelenségre, a káromkodásra kellett reflektálniuk. Folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok a magyarérettségiről. Ezt a szövegértési feladatot kapták az érettségizők magyarból. Nehéz szöveget kaptak a diákok a középszintű magyarérettségi szövegértési részében.

Érettségizők, figyelem! Megvan a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldása

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal, itt megnézhetitek, hány pontot szereztetek. A középszintű magyarérettségi feladatsora: Magyar Irodalom Érettségi Közép szintű feladatsor 2018 by eduline.hu on Scribd A középszintű magyarérettségi hivatalos megoldása: Magyar Irodalom Érettségi Közép szintű feladatsor 2018 - javítási útmutató by eduline.hu on Scribd Folyamatosan frissülő tudósításunkat itt találjátok a magyarérettségiről.